Valerie -> RE: Carski rez (8.9.2015 16:40:26)
|
ja sam danas bila kod anesteziologa u gradskoj, na dogovor za cr. treba krvna slika sa faktorima koagulacije i natrijum i kalijum. ispitali me o ranijim operacijama, alergijama, lekovima, sve zapisali. osim klizme, treba i ekg da mi urade pre cr. nemam nista protiv klizme, zamisli posle lezis jos nekoliko dana sa ranom, pa bolje da ne stoji u stomaku. i posle cr su nam dali, mozda cetvrti dan, nista to zaista nije strasno. isto bio "hitan" cr, ali ne bas toliko hitan da nisu stigli klizmu. to ide zacas [sm=smiley36.gif] na patologiji u Gradskoj wc nije bas blizu. mene vise nervira sto treba vremena i zivaca i snage da se sve dezinfikuje, oblozi... zato bih uzela apartman, da moze natenane [sm=smiley1.gif] za dojenje isto, bice verovatno treci dan, vise mi je do mazenja, zao mi da je bebica tamo negde "sama". a ono malkice dohrane, sta da radim, bolje nego koktel lekova. a tesko je i namestiti se. izvin'te ako pisem po pet puta isto, nemam snage da citam svoje postove [sm=jezicek.gif] jao gledala sam danas kako otpustaju bebice, samo sto nisam zaplakala, jedva cekam mojuuuu
|
|
|
|