|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Carski rez
20.7.2010 12:59:17   
red sonia
IZVORNA PORUKA: Tashke

Ma i ja bih posle totalne da su mi dali tel. user posted image Ali  Betaniji ne daju tel u šoku. Jel u Višegradskoj daju?

Kako ne daju,ja sam se porodila februara,i tel mi je bio na stocicu ali samo na vibraciji...3 dana sam bila u sok sobi...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 626
20.7.2010 13:01:26   
Anoniman
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, red sonia ulepšala si mi dan! user posted image Ja sam se porodila 2006, i nisu mi dali, čak je i na zidu pisalo da je u šoku upotreba mobilnih strogo zabranjena, jer remeti rad svih tih mašina... 

(odgovor članu red sonia)
  Direktna veza do poruke: 627
20.7.2010 13:06:26   
red sonia
tasho,pise jos uvek al to okaci macku o repuser posted image .cak mi je jedna sestrica rekla da se vec javim na taj telefon jer ih cela moja familija zivka na fiksni kako sam i sl... a ja pod teskim drogama na 7. nebuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 628
20.7.2010 13:10:05   
Anoniman
Jao, mene je uzela jedna na zub. user posted image
Naime, ušla je moja dr da me obiđe, i pitala sam dal mogu da se javim mužu. Sestra počela da drami kako ne sme, moja dr bila u fazonu da izađe iz sobe ako neće da gleda i dala mi tel. user posted image Posle toga je u sred noći stigla nekome poruka, zvuk nokie, i sestra paf u moju sobu, svetla, haos, "Gde ti je telefon? Jesam rekla da ga ugasiš?", ja je gledam, kažem "Alo bre, ja imam Samsunga a poruka je stigla na Nokiu!", do kraja mi je uzela tel da proveri da li je zaista ugašen. user posted image

Direktna veza do poruke: 629
20.7.2010 13:15:04   
red sonia

Jao, mene je uzela jedna na zub. user posted image
Naime, ušla je moja dr da me obiđe, i pitala sam dal mogu da se javim mužu. Sestra počela da drami kako ne sme, moja dr bila u fazonu da izađe iz sobe ako neće da gleda i dala mi tel. user posted image Posle toga je u sred noći stigla nekome poruka, zvuk nokie, i sestra paf u moju sobu, svetla, haos, "Gde ti je telefon? Jesam rekla da ga ugasiš?", ja je gledam, kažem "Alo bre, ja imam Samsunga a poruka je stigla na Nokiu!", do kraja mi je uzela tel da proveri da li je zaista ugašen. user posted image

user posted image user posted image user posted image  ludaca... ma stavis na vibraciju telefon i gotovo

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 630
20.7.2010 13:16:06   
Anoniman
Moraću tako. user posted image E a ako odem na CR u spinalu, mogu da slikam po sali ili će mi biti vezane ruke kao u totalu? user posted image

Direktna veza do poruke: 631
20.7.2010 13:20:38   
red sonia

Moraću tako. user posted image E a ako odem na CR u spinalu, mogu da slikam po sali ili će mi biti vezane ruke kao u totalu? user posted image

ja sam bila u totalu pa ne znam al mi to sa slikama zvuci kao naucna fantastika za betanijuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 632
20.7.2010 13:29:52   
Nensi*

user posted image user posted image user posted image
Vezane su ti ruke user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 633
20.7.2010 18:16:09   
Anoniman
Strašno... vezana za sto, svesna da me seku... kao u horor filmu... user posted image

(odgovor članu Nensi*)
  Direktna veza do poruke: 634
20.7.2010 18:26:55   
pepeljuga
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 635
20.7.2010 18:52:10   
Mishica 77
Idi, bre, pa ni ne razmišljaš o tome da te seku... čekaš... da vidiš svoju srećicu! 

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 636
20.7.2010 18:54:59   
Anoniman
Znaš šta je meni prošlo kroz glavu prošli put? "Kako znaju koliko duboko da seku a da ne zaseku bebu?", i tu sam upala u paniku! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mishica 77)
  Direktna veza do poruke: 637
20.7.2010 20:11:48   
Anoniman
Tasho i ostale žene  svaka čast, ja se ježim od same pomisli...user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 638
20.7.2010 20:15:51   
cipiripi
seku sloj po sloj...
imala sam prilike da gledam pa znam user posted image doduse na keru ne na coveku, ali sve je to isto u principu..
ne seku po principu secenja lubenice user posted image ne ne user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 639
20.7.2010 20:17:27   
Anoniman
Idi bre, Cipi! user posted image

(odgovor članu cipiripi)
  Direktna veza do poruke: 640
20.7.2010 20:33:03   
Mishica 77
IZVORNA PORUKA: cipiripi

seku sloj po sloj...
imala sam prilike da gledam pa znam user posted image doduse na keru ne na coveku, ali sve je to isto u principu..

E  ti ne bi bila ti kad ne bi za*ebavala!

Tashke, to se tako lagano seče kauterom, fino, tek tek dodiruju kožu i dalje....

< Poruku je uredio Mishica 77 -- 20.7.2010 20:34:22 >

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 641
20.7.2010 20:35:54   
Shishica
Meni je cimerka u porodilistu rekla za njenu drugaricu da njen mali ima i dan danas na celu oziljak kako su ga prilikom carskog recnuli... user posted image

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

Direktna veza do poruke: 642
20.7.2010 20:38:08   
Mishica 77

IZVORNA PORUKA: Shishica

Meni je cimerka u porodilistu rekla za njenu drugaricu da njen mali ima i dan danas na celu oziljak kako su ga prilikom carskog recnuli... user posted image

Hm.... jedino ako su radili kod majstor Mike u garaži....

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 643
20.7.2010 20:39:55   
Shishica
Pa sta da ti kazem, ni meni nije bilo jasno, ali s obzirom kakvi su doktori nekad... nije logicno da je prica izmisljena....

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

Direktna veza do poruke: 644
20.7.2010 22:55:07   
Anoniman

Sad mi je lakše... user posted image Jao da me vidite kada zabodem nož u lubenicu... user posted image

(odgovor članu cipiripi)
  Direktna veza do poruke: 645
20.7.2010 22:59:13   
cipiripi
Moja drugarica se pre 2 meseca porodila u Frontu sa Cr sa spinalom i nije nista mogla da vidi..
Stave ti kod grudi barijeru, zevas u plafon i jedino sto vidis je anesteziolog koji stoji iznad tebe user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 646
20.7.2010 22:59:26   
Anoniman

Sad mi je lakše... user posted image Jao da me vidite kada zabodem nož u lubenicu... user posted image

Ne mož* ti Tashu tako lako uplašiti...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 647
20.7.2010 23:01:27   
Anoniman

Moja drugarica se pre 2 meseca porodila u Frontu sa Cr sa spinalom i nije nista mogla da vidi..
Stave ti kod grudi barijeru, zevas u plafon i jedino sto vidis je anesteziolog koji stoji iznad tebe user posted image

Sve ja to znam draga, been there, done that... Bila sam budna svo to vreme, uspavaše me pre sec-sec... ali jaoooooooooo  user posted image Kali, ma usrala sam se živa! user posted image

(odgovor članu cipiripi)
  Direktna veza do poruke: 648
20.7.2010 23:04:16   
Anoniman
Verujem.
Mene su na frku pa je to druga priča ali sledeći put kada svesno budem išla ...user posted image

Ono vezivanje... to mi je nekako najstrašnija slika...I trip da anestezija neće biti dovoljno jaka...
Tasho znam da ti ne pomažem ...user posted image ali meni jako smešno zvuči što neke žene obavezno žele CR, kao da s ene muče prilikom prirodnog porođaja.
Ne potcenjujem ali i za ovo treba imati ...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 649
20.7.2010 23:06:09   
Anoniman
Ja sam jedna od njih. user posted image Od kada sam ostala trudna prvi put, nisam se smirila dok nisam našla indikaciju za CR. A sada mi žao. Sada bih prirodno, neka boli, samo da idem kući za dva dana, a ne za 5. Ja ću umreti bez Luke 5 dana... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...
U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here