Anoniman -> RE: Školica za roditelje (22.4.2010 14:58:28)
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica IZVORNA PORUKA: Daca88 To ova besplatna skolica preko puta crkve?A sta vas sve uce?Ko predaje?Ja se razmisljam da li da krenem sad u maju. Koliko ukupno casova ima,koliko puta nedeljno.A da li je obavezno doci bas na svaki cas,mislim sta bude ako ne mozes stici par puta? Da...preko puta crkve u toj ambulanti na spratu se odrzava shkolica za trudnice.... Uche nas dosta stvari...ja sam najvishe otishla zbog priche o dojenju...da mi pokazu i nuche me kako da se izmasiram, i zbog toga shto idemo u oblilazak porodilishta. Predaje patronazna sestra.... u zavisnosti od toga gde zivish...moze bash ta patronazna da ti i dolazi kutji... Imash 2 chasa nedeljno, ukupno 8 chasova mesechno + odlazak u bolnicu u porodilishte. Nije obavezno...ali puno propushtash.... a mislim da nema potrebe da izostajesh...jer mi smo na prvom chasu na kojem nas je bilo 30 i 3 patronazne izdelili ko tje kojim danima i u koliko sati itji.... pa ima tri grupe jedna ide ponedeljkom i sredom oko podne.... jedna grupa ponedeljkom i sredom popodne oko 4-5h, i moja grupa utorkom i chetvrtkom od 16:30. I dani i sati su dogovoreni sa patronaznim sestrama...tako da svima odgovara, i da svi mogu da dodju...ako sluchajno neki chas propustish, mozesh da odesh na isti chas kod neke druge grupe. Znam da sam omashila temu....prebacitju post u odgovarajucu E da... zaboravila sam da napishem i da ce sledece nedelje na temi biti "nega novorodjencheta" i da cemo na prvom chasu zapisati sve shta nam je potrebno za bebu, i teoretski pretji sve....a na sledecem chasu dolaze i tate da nauche kako se kupa i previja beba [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|