|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Školica za roditelje
7.4.2010 12:16:36   
bebablue

IZVORNA PORUKA: trba

Upravo tako:)user posted image znaci vidimo se:)
Znak raspoznavanja? user posted image

juuuupiiii druzicemo se !!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trba)
Direktna veza do poruke: 201
7.4.2010 20:48:36   
She Ra
Ja nisam ni imala tu skolicu za trudnice... user posted image

Bas smo neorganizovani, niti su me ista iz bolnice obavestavali do sad, ma kao da ne postojim u njihovom registru...
Ali briga me, imam internet konekciju i Ringeraju user posted image

"Deca se prave od mame
i ne prave se od rode..
Ne veruj. To su priče!
Prave se od gotovih beba
da sama na sebe liče."
M. Antić

(odgovor članu bebablue)
Direktna veza do poruke: 202
20.4.2010 9:51:07   
trba
IZVORNA PORUKA: bebablue

Upravo tako:)user posted image znaci vidimo se:)
Znak raspoznavanja? user posted image

juuuupiiii druzicemo se !!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image yesssss

Jel tacno da sestra koja te zapise kod nje ides u grupu? Meni se telefonom javila sestra Sladja.

btw. Koliko cesto tate idu na casove? Ide se zajedno ili oni imaju neke posebne grupe?

< Poruku je uredio trba -- 20.4.2010 9:52:07 >

(odgovor članu bebablue)
Direktna veza do poruke: 203
20.4.2010 9:54:49   
New Mom
Za tate su organizovana 2 posebna časa, spoje sve grupe za taj mesec koje ta babica vodi. Npr. kod nas je trebalo da bude između 45 i 50, jer nas je toliko majskih trudnica koje vodi jedna sestra, a tata je bilo 21. I to je rekord, bude ih 15-20. Nisu zainteresovani, izgleda.

< Poruku je uredio New Mom -- 20.4.2010 9:55:36 >

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu trba)
Direktna veza do poruke: 204
20.4.2010 9:58:07   
New Mom
A da li zapadneš u grupu one koja te je zapisala... Zapadneš u smenu kad si zvala, školica je jedne nedelje pre, jedne posle podne, 2 puta nedeljno. Rade po 2 sestre u smeni i na prvom času vas raspoređuju u 2 grupe.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 205
20.4.2010 12:07:53   
bebablue
trbo, eto lepo nam je new mom objasnila, ja stvarno ne znam, idem 6.maja u 11,30 pa cu videti, mozda smo i zajedno u grupi user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 206
20.4.2010 12:17:36   
New Mom
IZVORNA PORUKA: vbjb

New mom jesi u grupi kod sestra Eve (mozda idemo zajedno)?
Meni je ovaj deo u skolici super, mislim da je super i deo vezan za bebu a ne za mamu...

Užas, tek sam sada videla. user posted image Nisam kod Eve, u suprotnoj sam smeni kod sestre Mirjane.

< Poruku je uredio New Mom -- 20.4.2010 12:18:26 >

(odgovor članu vbjb)
Direktna veza do poruke: 207
20.4.2010 12:23:18   
trba
IZVORNA PORUKA: New Mom

Za tate su organizovana 2 posebna časa, spoje sve grupe za taj mesec koje ta babica vodi. Npr. kod nas je trebalo da bude između 45 i 50, jer nas je toliko majskih trudnica koje vodi jedna sestra, a tata je bilo 21. I to je rekord, bude ih 15-20. Nisu zainteresovani, izgleda.

Moj ce bome biti zainteresovan:)  to mu garantujem user posted image user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 208
20.4.2010 12:24:41   
trba
IZVORNA PORUKA: bebablue

trbo, eto lepo nam je new mom objasnila, ja stvarno ne znam, idem 6.maja u 11,30 pa cu videti, mozda smo i zajedno u grupi user posted image

ista meta isto odstojanje:)
vidimo se u 11.30 user posted image user posted image

(odgovor članu bebablue)
Direktna veza do poruke: 209
20.4.2010 12:29:43   
bebablue

ista meta isto odstojanje:)
vidimo se u 11.30 user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
trbice vidimo seuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trba)
Direktna veza do poruke: 210
20.4.2010 12:35:06   
New Mom

Moj ce bome biti zainteresovan:)  to mu garantujem user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trba)
Direktna veza do poruke: 211
22.4.2010 14:58:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Smeshkica

IZVORNA PORUKA: Daca88

To ova besplatna skolica preko puta crkve?A sta vas sve uce?Ko predaje?Ja se razmisljam da li da krenem sad u maju.
Koliko ukupno casova ima,koliko puta nedeljno.A da li je obavezno doci bas na svaki cas,mislim sta bude ako ne mozes stici par puta?

Da...preko puta crkve u toj ambulanti na spratu se odrzava shkolica za trudnice....
Uche nas dosta stvari...ja sam najvishe otishla zbog priche o dojenju...da mi pokazu i nuche me kako da se izmasiram, i zbog toga shto idemo u oblilazak porodilishta. Predaje patronazna sestra.... u zavisnosti od toga gde zivish...moze bash ta patronazna da ti i dolazi kutji...
Imash 2 chasa nedeljno, ukupno 8 chasova mesechno + odlazak u bolnicu u porodilishte. Nije obavezno...ali puno propushtash.... a mislim da nema potrebe da izostajesh...jer mi smo na prvom chasu na kojem nas je bilo 30 i 3 patronazne izdelili ko tje kojim danima i u koliko sati itji.... pa ima tri grupe jedna ide ponedeljkom i sredom oko podne.... jedna grupa ponedeljkom i sredom popodne oko 4-5h, i moja grupa utorkom i chetvrtkom od 16:30. I dani i sati su dogovoreni sa patronaznim sestrama...tako da svima odgovara, i da svi mogu da dodju...ako sluchajno neki chas propustish, mozesh da odesh na isti chas kod neke druge grupe.

Znam da sam omashila temu....prebacitju post u odgovarajucu

E da... zaboravila sam da napishem i da ce sledece nedelje na temi biti "nega novorodjencheta" i da cemo na prvom chasu zapisati sve shta nam je potrebno za bebu, i teoretski pretji sve....a na sledecem chasu dolaze i tate da nauche kako se kupa i previja beba user posted image

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 212
22.4.2010 19:42:15   
magnetic
Ja krecem u skolicu 4-tog maja user posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 213
22.4.2010 21:26:50   
Anoniman
Onda tjesh mozda da sretnesh onu moju drugaricu, shto je bila onda u bolnici...kad smo uzalud chekale user posted image Ona mene nagovarala da idem i ja u maju...al nije bilo teorije....vetj sad mi je teshko...kako bi mi tek bilo tamo negde na kraju maja....user posted image

(odgovor članu magnetic)
  Direktna veza do poruke: 214
22.4.2010 21:29:41   
magnetic
Ma meni je vec tesko,a em sam manje trudna em imam jedno manje u stomakuuser posted image

A koliko je ona trudna?Meni se ucinilo,po velicini stomaka,da je vec pri kraju,a eto tek sada ce u skolicu.

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 215
22.4.2010 21:34:08   
Anoniman
Pa ona je 9 dana manje od mene trudna.... samo ona bash nikakvih problema nije imala...i tek sad joj je stomak primetljiv...i onda celo vreme drzi da ima vremena..... chak me ne bi chudilo da ide i u junu u shkolicu...poshto joj je termin polovina jula user posted image

A ja kontam...imam josh fore chitav maj...a onda u junu.... shta bude...bitje user posted image

Nego....kad idesh na kontrolu? Mozda se opet sretnemo u chekaonici... user posted image

(odgovor članu magnetic)
  Direktna veza do poruke: 216
22.4.2010 21:38:25   
magnetic
Idem u sredu.Onda kada smo bile rekla mi je za 4 nedelje i to bi bilo u sledeci petak,ali znas kako je tamo mozda me ne primi u petak,pa cu ja u sredu,a ako bude trebalo ponovo u petak

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 217
22.4.2010 21:41:17   
Anoniman
Ja se razmisljam da odem sledece nedelje....ali ako stignem novu zdravstvenu da napravim... jer treba da mi ispishe uput za antitela...pa da to odradim na novo prezime...a i ne mogu da chekam da prodje prvi maj...hotju da znam shta mi rade deca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu magnetic)
  Direktna veza do poruke: 218
22.4.2010 21:44:27   
magnetic
Pa eto,znaci da se mozda opet vidimo.
Ja isto jedva cekam da vidim moju mishicu,nismo se videle od 20-te nedelje

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 219
22.4.2010 21:47:05   
Anoniman
Pa ja ih ni sad verovatno necu videti...jer ko tje tu pohvatati chija je ruka a chija noga user posted image user posted image user posted image Al svejedno...gledatju...mozda neshto i skontam... user posted image user posted image

Nego....skrenusmo mi sa teme...nachisto user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu magnetic)
  Direktna veza do poruke: 220
23.4.2010 10:03:09   
bojana87
ja sam zakasnila sa prijavljivanjem i jako mi je zao zbog toga user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 221
23.4.2010 10:13:39   
New Mom
Bojana, mislim da ne možeš da zakasniš, bilo je devojaka koje su se kod nas uključivale usput. Samo nazovi ili idi direktno.

(odgovor članu bojana87)
Direktna veza do poruke: 222
23.4.2010 12:20:43   
Anoniman
Kako zakasnila? pa 30-ta nedelja si.... user posted image

Kod nas se proshli chas ukljuchila jedna devojka kojoj je termin 2. maj  propustila je prva tri chasa...ali na one najbitnije o dojenju i o nezi novorodjencheta je stigla... tako da mislim da nisi zakasnila user posted image

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 223
23.4.2010 17:23:32   
New Mom
Bojana je verovatno junski termin. Ovde se kreće 2 meseca ranije. Npr. ja sam majska trudnica i krenula sam prve nedelje marta, dva puta nedeljno. Poslednji čas mi je 7.maja. Prve nedelje aprila je krenula junska grupa i ide do kraja maja.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 224
23.4.2010 18:49:01   
Anoniman
Pa dobro...ja sam krenula tri meseca ranije.... al ovde mozesh kako hotjesh... user posted image

Nego...kod nas to traje mesec dana...tj 8 chasova , 2 puta nedeljno...i nova grupa krece prvog utorka u mesecu....user posted image

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Porođaj u Švajcarskoj: soba kao u hotelu s...
Porodilište kao hotel sa pet zvezdica, ali dete ne smete da vodite na igralište dok se tamo igraju školska deca.
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here