dunja RR -> RE: Školica za roditelje (27.2.2014 18:50:13)
|
Evo i ja se prijavih za ovu školicu. Ići ćemo Pari i ja [sm=smiley1.gif] Nezgodno mi je malo zbog fraxija koji moram sebi dati u 21, ali su mi rekli da mogu tamo, a ako bude stručno lice tu, daće mi oni. IZVORNA PORUKA: Irin@ U januaru smo mm i ja pohadjali skolu roditeljstva i odusevljeni smo. Skolica je na Senjaku, nekada je bila u frontu, traje mesec dana i besplatna je. Skolicu vodi Nada Lazic, predavanja su ponedeljkom, sredom i petkom od 19-21h. Sve detalje mozete naci na sajtu www.skolaroditeljstva.com. Pre toga sam u decembru isla u skolicu DZ Rakovica, koja traje tri vezana cetvrtka po sat vremena i to je nesto sto je odvojeno od priprema za porodjaj, gde se vezba i uci disanje, nauci se dosta korisnih stvari. Nazalost, nemaju svi domovi zdravlja predavanja i ono sto imaju od predavanja je veoma sturo... Tako da skola roditeljstva i priprema za porodjaj su dve razlicite stvari, obe veoma korisne. U mom DZ na Banovom Brdu sa vezbama se krece od 26 nedelje, tako su bar meni rekli, a vidim da svaki DZ daje razlicite informacije. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Osim predavanja u skolici upoznas i puno zena sa kojima razmenjujes iskustva i lepo se druzis. Preporucujem svima.
|
|
|
|