Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Školica za roditelje 31.8.2010 18:29:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Žene , jedno pitanje : koliko puta nedeljno je ta školica , je l' svaki dan , da li se ide subotom ??? Da znam , da spremim opravdanja
|
|
|
|
RE: Školica za roditelje 31.8.2010 18:31:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Dva eventualno tri puta nedeljno
|
|
|
|
RE: Školica za roditelje 31.8.2010 18:31:33
|
|
|
|
isidora88
|
meni je rekla u 18 h 3.9 ja sam se prijavila preko telefona,a rekla je da kad dodjem tamo da ce se vrsiti upis i da cemo onda izabrat kod koje cemo sestre ici na casove znas li ti kod koje ces?
|
|
RE: Školica za roditelje 31.8.2010 18:34:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Nemam pojma , moram prvo da im vidim CV
|
|
|
|
RE: Školica za roditelje 31.8.2010 18:46:45
|
|
|
|
isidora88
|
|
|
RE: Školica za roditelje 31.8.2010 20:07:47
|
|
|
|
bojanica7
|
isidora, kako to da je rekla da ides sad a meni 8. oktobra? a pri tom mi je termin pre nego tebi. nista mi nije jasno i necu da idem sama u oktobru
|
|
RE: Školica za roditelje 31.8.2010 20:15:53
|
|
|
|
isidora88
|
meni je termin pomeren za 10 dana unapred(ovulacija mi je bila na pocetku ciklusa i beba je bas napredna ) a moja dr mi je rekla da mi je termin verovatno kraj novembra eventualno pocetak decembra i tako sam rekla kad sam zvala da zakazem i ona mi je rekla da dodjem 3.9.a i svakako sam htela ranije da krenem tako da mi ovo bas odgovara nazovi pa pitaj mozes li i ti da se prebacis u moju grupu
|
|
RE: Školica za roditelje 31.8.2010 23:06:18
|
|
|
|
bojanica7
|
aaa, ok.. bravo za bepca ma kul, necu se prebacivati, nego mi nije bilo jasno sto sad nekog u septembru , a nekog za oktobru. svakako cemo se organizovati mi rr novosadjanke da pijemo kaficu u gradu
|
|
RE: Školica za roditelje 1.9.2010 20:18:43
|
|
|
|
isidora88
|
koliko traje skolica za trudnice?
|
|
RE: Školica za roditelje 1.9.2010 20:48:47
|
|
|
|
Anoniman
|
U moje vreme se išlo do kraja, izostajale su one koje se porode... Ne znam kako je sada.
|
|
|
|
RE: Školica za roditelje 1.9.2010 21:18:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Dva meseca traje,sedmi i osmi mesec trudnoce.Ako neka zenica krene kasnije onda je moguce da se i porodi pre zavrsetka ili ako joj je ranije termin
|
|
|
|
RE: Školica za roditelje 1.9.2010 21:30:04
|
|
|
|
Mayablue82
|
Sta mislite, koliko su korisna ta predavanja....jel vredi odlazenja...ili sve to manje vise moze da se nadje na Ringeraji?
|
|
|
|
RE: Školica za roditelje 1.9.2010 22:13:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Koliko puta nedeljno , niko da napiše , i koliko traju ???
|
|
|
|
RE: Školica za roditelje 2.9.2010 0:49:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Mayablue, ako nemaš pametnija posla, idi da naučiš da dišeš. BM, ja sam išla 3x nedeljno, trajalo je oko sat-sat i po.
|
|
|
|
RE: Školica za roditelje 2.9.2010 8:22:10
|
|
|
|
bebablue
|
Ja sam isla 2 puta nedeljno, jedne nedelje pre podne, a naredne popodne. Bile su standardno gurpe u ZOV i novo je da ima i na Detelinari, to je bilo samo pre podne. Cas je trajao oko sat vremena, teorija, pa vezbice disanja. U sustini, lepa stvar, svasta nesto cujes, psihicki se pripremis, i to super, a disanje te posebno opusti, da znas sta ces da radis, e sad primena bas svega sto cujes i naucis za sam porodjaj i posle porodjaja, koliko bude skolski.....kod mene ama bas ni malo.
|
|
RE: Školica za roditelje 7.9.2010 17:40:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja danas imala drugi čas . Nekako sam se vratila ske*ana kući , mada ne znam zašto . Predvačica je ok , zaista mi prija da je slušam . Možda zato što od nas 16-17 ispadoh ja najdeblja ??? Pitala žena nas sve redom koliko se koja ugojila u trudnoći , i počele trudnjače da deklamuju : jedna 3 , druga 5 , pa 4 , pa 5 ,pa 6 , pa 8 , pa 5 , pa 4 ... I onda ja (koja sam čak i sitnije građe od njih , i sigurna sam da su se neke pooodosta više ugojile od onog što su navele ) kažem "13 , a možda i više ". I ispadoh ja tamo najdeblja i najugojenija , mada bih za pojedine mame rekla da su im se primetno iskrivili nosevi dok su nabrajale svoje kilaže .
|
|
|
|
RE: Školica za roditelje 7.9.2010 17:42:42
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Ja danas imala drugi čas . Nekako sam se vratila ske*ana kući , mada ne znam zašto . Predvačica je ok , zaista mi prija da je slušam . Možda zato što od nas 16-17 ispadoh ja najdeblja ??? Pitala žena nas sve redom koliko se koja ugojila u trudnoći , i počele trudnjače da deklamuju : jedna 3 , druga 5 , pa 4 , pa 5 ,pa 6 , pa 8 , pa 5 , pa 4 ... I onda ja (koja sam čak i sitnije građe od njih , i sigurna sam da su se neke pooodosta više ugojile od onog što su navele ) kažem "13 , a možda i više ". I ispadoh ja tamo najdeblja i najugojenija , mada bih za pojedine mame rekla da su im se primetno iskrivili nosevi dok su nabrajale svoje kilaže . lazu BM nece da priznaju...zamisli mene sa prvom trudnocom +30kg kad bih rekla 5,6
|
|
|
|
RE: Školica za roditelje 7.9.2010 17:46:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma , mrmlj , gunđ , mrmlj
|
|
|
|
RE: Školica za roditelje 8.9.2010 11:28:28
|
|
|
|
dacica
|
bubo-boli te uvo-lazu same sebe!!!! jel ima neka da ide u skolicu u zvezdara bolnici????
|
|
RE: Školica za roditelje 8.9.2010 13:36:49
|
|
|
|
bojanica7
|
bubamiro, pa sta te briga. 13, pa sta. uostalom to nije puno. a koliko ja znam, do 28. nedelje bi trebalo da nabacis devet kila, sve ispod nije bas dobro. tako da si ti jedna odgovorna keva
|
|
RE: Školica za roditelje 8.9.2010 13:52:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Jes , odgovorna i najdeblja keva
|
|
|
|
RE: Školica za roditelje 8.9.2010 14:07:51
|
|
|
|
isidora88
|
ja sam danas imala drugi cas i bilo mi je super
|
|
RE: Školica za roditelje 8.9.2010 15:44:03
|
|
|
|
Anoniman
|
I meni je bilo super kad sam isla u skolicu !Zbog druzenja,zbog svega sto sam tamo cula i zbog divne sestre koja nam je drzala casove.Sve mi je to bilo novo,prvorotka,prva trudnoca,prvo susretanje sa svim tim stvarima....i bas sam volela da odem!Ja sam svo vreme radila i trcala s posla ili pre posla u skolicu
|
|
|
|
RE: Školica za roditelje 8.9.2010 16:19:59
|
|
|
|
isidora88
|
ja jedva cekam ponedeljak da opet idem u skolicu super su mi sve zene tamo
|
|
RE: Školica za roditelje 16.9.2010 22:36:44
|
|
|
|
Jele
|
Novosađanke, kojim danima i u kom terminu je školica u Z.O. Vuka? Vidim Isisdora spominje ponedeljek, jel' ima i drugim danom i kada?
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?