Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kada ste počele da nosite trudničku garde... 12.2.2014 19:34:52
|
|
|
|
dunja RR
|
Pari, znam da ima u Ruzveltovoj, ali sam ja naletela slučajno na onaj u pasažu prekoputa Beograđanke, ušla u pasaž u neku kopirnicu, i dozvaše me lonice . Ima nekoliko vrsta pantalona, a i haljinica i helanki .. Drugarica mi reče pre neki dan da u PS fashionu u Knez Mihajlovoj ima trudničkih pantalona na sniženju (1.900) ali nisam stigla sa odem ..
< Poruku je uredio dunja RR -- 12.2.2014 20:03:48 >
|
|
RE: Kada ste počele da nosite trudničku garde... 12.2.2014 20:04:58
|
|
|
|
dunja RR
|
Ove lone što sam uzela mogu ladno i posle trudnoće, a lepe su IZVORNA PORUKA: buba m Meni su sve pantalone tesne. Farmerke nosim uz pomoć gumice za tegle (ne zakopčavam dugme), ali nije mi udobno. Pod hitno moram nešto da nađem, mada ne bih baš da mnogo potrošim pa da mi posle ta garderoba stoji.
|
|
RE: Kada ste počele da nosite trudničku garde... 13.2.2014 10:20:47
|
|
|
|
pari
|
super, hvala dunja! baš sam pre neki dan bila u tom kraju ali nisam gledala...moraću opet...
|
|
RE: Kada ste počele da nosite trudničku garde... 15.2.2014 11:16:49
|
|
|
|
Mille
|
Cekam i cekam da se otvori H&M u Novom Sadu. Za dve nedelje. Jos uvek stajem u jedne pantalone jer su mi i bile velike u struku, ali me vec i sramota sto ih stalno nosim na posao. Svraticu do PS fashion sledece nedelje da vidim sta imaju i da li imaju.
|
|
RE: Kada ste počele da nosite trudničku garde... 29.11.2014 13:23:26
|
|
|
|
Kata90
|
kad sam usla u 6 ti mesec,onda sam pocela da nosim siru i udobniju garderobu....
|
|
RE: Kada ste počele da nosite trudničku garde... 29.11.2014 13:34:33
|
|
|
|
vikiveki
|
U prvoj trudnoći veće stvari sam počela da nosim sa 6 meseci,a u drugoj sam već sa 4 meseca,u trećoj mi se čini da mi je stomak odmah počeo da raste
|
|
RE: Kada ste počele da nosite trudničku garde... 29.11.2014 13:36:18
|
|
|
|
soni
|
Kraj drugog pocetak treceg meseca
|
|
RE: Kada ste počele da nosite trudničku garde... 2.12.2014 17:34:02
|
|
|
|
Mariya
|
Nikad, osim jednog sorca za trudnice, sve ostalo su bile moje stvari, sire majice i haljine, odeca koja nije strukirana, u sve sam mogla da stanem.
|
|
|
|
RE: Kada ste počele da nosite trudničku garde... 2.12.2014 17:35:58
|
|
|
|
emicaa
|
U četvrtom mjesecu sam počela nosit trudničke hlače,ostalo je sve bilo normalno odjelo.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?