|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kada ste počele da nosite trudničku garde...
10.8.2013 23:57:49   
srna001
Imaju evo našla sam
http://shop.aksa.rs/carriwell-grudnjak-za-dojiljeboja-crnavelicina-l.html

2349 din

Ako neko nađe nešto povoljnije neka javi

(odgovor članu srna001)
Direktna veza do poruke: 51
12.8.2013 18:15:47   
mati
Ja nemam trudnicku garderobu... I u prvoj trudnoci nisam nista specijalno kupovala. Sada uglavnom nosim sorcice i helanke, obicne sa spustenim strukom. Na par stvari sam izvadila lastrez i to je to. Majce inace volim duze, ne volim go stomak, tako da za sada me polovina dobro prekriva. I dalje kupujem obicnu garderobu i ne planiram da predjem na trudnicku.
Kad zahladi to ce i dalje biti helanke, za gore bodici kratkih i dugih rukava i preko tunike na zakopcavanje, pamucne i vunene...
Brus za dojenje imam iz prve trudnoce, nisam ga nista posebno koristila, samo kad idemo u goste i to ne uvek. Vise sam nosila atlet majcice,a sada sam narucila one ah-bra, brus-majce, valjda se tako zovu.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu srna001)
Direktna veza do poruke: 52
12.8.2013 20:25:56   
dijana1*
Bas je los izbor za trudnice. U C&A sam videla dobre farmerke ali nema broja. Imaju ili dzambo ili za neke mrsavice od 40 kg. Ali generalno i kod njih je izbor jako los. Skinula sam aplikaciju H&M i videla sam par lepih stvarcica. Jos kada bi mi lepo stajale to bi bilo super user posted image
Jos malo cu gurati sa trenutnom garderobom ali kada zahladi bice problem. Videla sam u BL neke kao farmerke -helanke ne znam kako da objasnim, mekane su i udobne. Njih cu da kupim cim zahladi, kostaju 15 eura.

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 53
12.8.2013 20:44:01   
Dani.kv
Danas mi je muz u Mariboru u H&M kupio trudnicke helanke. 10€ su i kaze da su kvalitetne. U C&A su jeftinije i tanje

(odgovor članu srna001)
Direktna veza do poruke: 54
12.8.2013 20:46:20   
dijana1*
Ja obozavam H&M. Imaju super stvarcica, jos kada je na snizenjuuser posted image jedva cekam da se kod nas otvori.

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 55
13.8.2013 11:46:50   
mali_mis
Pocela sam kad sam bila 5 mesec, jer mi je sve ostalo bilo malo. Jedino sto sam kupila bile su helanke, a mama mi je sasila trudnicke pantalone i haljinu.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 56
13.8.2013 12:02:50   
viking
Ja je nosim već mesec dana, dakle, čim sam ušla u treći mesec morala sam jer apsolutno ništa nisam mogla da obučem... Nisam se ugojila, samo mi je stomak porastao.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 57
26.8.2013 14:09:25   
Olgic
Ja sam bas pre neki dan bila u C&A-ju i kupila sam jedne pantalone sa ojacanim pojasom koje mogu odmah da nosim i jedne farmerke sa sirokim pojasom za kasnije. Iz prve trudnoce imam jedne somotske sa sirokim pojasom koje su mi sluzile i u drugoj, pa ce i sad. Kupila jednu strikanu tunikici, a trenerke i majice nosim svoje. Inace sam usla u 18-oj nedelji. Jedva cekam da se H&M otvori pa da vidimo i nesto kod snjih za nas...

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 58
26.8.2013 15:25:08   
madre
olgic, znas li kada se otvara hm?

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Olgic)
Direktna veza do poruke: 59
26.8.2013 15:28:58   
jole82
Sad u cetrvrtak 29.08. u Delti..a posle je u Stadionu(ne znam datum) user posted image

Enyoj the silence!

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 60
26.8.2013 15:29:07   
viking
Madre, otvara se 29. avgusta, pogledaj malo postove unazad, imaš i link za sajt sa cenama u dinarima

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 61
28.8.2013 16:05:00   
Olgic
Madre 29.08 se otvara u Delta City-ju i mislim da na taj dan daju 20% popusta.... Nadam se da ces uzivati.....

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 62
28.8.2013 16:19:35   
madre
joj, ja tek sada vidim da ste mi odgovorileuser posted image taj dan bude obicno nevidjena guzva je l da?!

(odgovor članu Olgic)
Direktna veza do poruke: 63
28.8.2013 16:23:31   
madre
evo sada pogledah malo i sajt, hocu da svisnem od uzbudjenjauser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 64
28.8.2013 16:23:34   
Anoniman
Ja planiram u petak da dodjem da pokupujem uni stvarcice za vrtic u zari, i da uzmem po nesto u h&m nadam se da nece biti velike guzve u petak...user posted image

(odgovor članu madre)
  Direktna veza do poruke: 65
28.8.2013 16:25:29   
Olgic
Najcesce nazalost.... Ali posto H&M se vec jako dugo ceka da stigne do Srbije bice prava ludnicauser posted image ... Pogotovu na kasamauser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 66
28.8.2013 16:38:07   
viking
Ako možete dođite ranije, TC se otvara u 10 sati, što ranije dođete radnim danima, to je manja gužva. Popodne i za vikend će biti pakao.

(odgovor članu Olgic)
Direktna veza do poruke: 67
28.8.2013 19:32:36   
Anoniman
Viking hvala na odgovoru, planiramo svakako ranije da podjemo da stignemo do 10, za nekoliko sati obidjemo i pokupujemo sve, i natrag jer sveki ide na more, pa nema ko dugo da nam je cuva....

(odgovor članu viking)
  Direktna veza do poruke: 68
28.8.2013 20:22:04   
Moiraina
Mi isto sutra planiramo pohod na H&M, prepodne ne možemo, nego tek kad završimo na IMD. Sećam se kada je otvoren C&A, danima je bila grozna gužva, čekali smo više od pola sata samo na kasi (i to ne prvog dana), tako da sam sigurna da će i sad biti tako. Mislim da je otvaranje tek u 11h, negde sam tako pročitala, biće i kao neka modna revija, tako da očekujem ludnicu (a ja tako mrzim gužve).

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 69
30.8.2013 17:54:34   
srna001
Ja sam juče u HM-u kupila helanke i slim pantalone za trudnice.Super su i moćiću da ih nosim i posle trudnoće.Cena je 2190 din

(odgovor članu Moiraina)
Direktna veza do poruke: 70
7.9.2013 10:35:31   
buba m
Meni su sve pantalone tesne. Farmerke nosim uz pomoć gumice za tegle (ne zakopčavam dugme), ali nije mi udobno. Pod hitno moram nešto da nađem, mada ne bih baš da mnogo potrošim pa da mi posle ta garderoba stoji.

(odgovor članu srna001)
Direktna veza do poruke: 71
21.11.2013 21:42:43   
New Mom
Ovaj put sam obukla ovu odecu vec u 11./12.nedelji. Dosta sedim a tako me moje stvari bas stezu.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu buba m)
Direktna veza do poruke: 72
21.12.2013 9:42:36   
Mille
Ja sam u 10. Nedelji i jos uvek uspevam da udjem u nekoliko farmerica u kojima idem na posao. Ugojila sam se svega 0.5 kg ali ipak me neke stvari stezu i ne mogu u njima da disem. Uskoro cu morati da si kupim makar jedne farmerice sa nekom gumom ili pojasom ali to u Novom Sadu ne pronalazim. Iskreno, do nedavno su mi gace bile problem jer su me sve moje dosadasnje stezale. U womens secret trudnicke gace kostaju 1500 din, sokirana sam, a u Aniti par oko 2000 din. Onda sam otisla na pijacu i kupila 5 komada bez gume i te su mi super. A za grudnjak se jos uvek snalazim sa nekim sportskim pamucnim. Sta cu kasnije, ne znam..

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 73
12.2.2014 17:10:42   
dunja RR

Ja od danas user posted image , praktično sam na pragu 6. meseca kupila prvu trudničku stvar - slučajno prođoh pored butika Eleni, i uzeh pamučne pantalone (tj. mužić kupio), baš lepo stoje i jako su udobne. Baš sam srećna :)

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu stasha77)
Direktna veza do poruke: 74
12.2.2014 18:37:43   
pari
jupi dunja! user posted image
gde se nalazi butik pa da svratimo?

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here