Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 23.10.2016 20:52:07
|
|
|
|
nata11
|
Hvala ti puno pregledacu sve. Ja jos uvek visim na ovom sajtu i kombinujem.
|
RE: Kakav nameštaj volite? 23.10.2016 20:55:15
|
|
|
|
Ana RR
|
Milicicak, i ja volim open concept i velike kuhinje, ono što kod nas uglavnom ne postoji. Kuhinje i kupatila se kod nas prave kao za malu decu.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 23.10.2016 20:57:44
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Hvala ti puno pregledacu sve. Ja jos uvek visim na ovom sajtu i kombinujem. Haha, verujem
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 23.10.2016 21:04:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ana, bas mi se svidja kuhinja!
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 23.10.2016 21:09:45
|
|
|
|
Ana RR
|
Ivančice, tačno znam kako bih sredila svoju kuću/stan samo kad je budem imala
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 23.10.2016 21:20:41
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Milicicak, i ja volim open concept i velike kuhinje, ono što kod nas uglavnom ne postoji. Kuhinje i kupatila se kod nas prave kao za malu decu. Moja kuhinja ima 17 kvadrata i mala mi je zato u kupatilu jedva mozes da se okrenes nije ni za malo dete Kad budem jednom pravila svoju kucu ima da imam kuhinju i trpezariju i dnevnu sobu od 100 kvadrata sve na prizemlju bez ijednog zida. I kupatilo u koje moze da stane veeelikaaa kada i da ima mesta i za tus kabinu, dupli lavabo i wc solju
< Poruku je uredio milicicak -- 23.10.2016 21:25:44 >
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 23.10.2016 21:23:56
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Kad budem jednom pravila svoju kucu ima da imam kuhinju i trpezariju i dnevnu sobu od 100 kvadrata sve na prizemlju bez ijednog zida. I kupatilo u koje moze da stane veeelikaaa kada i da ima mesta i za tus kabinu, dupli lavabo i wc solju Sve potpisujem
< Poruku je uredio Ana RR -- 23.10.2016 21:48:49 >
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 23.10.2016 21:26:22
|
|
|
|
Khaleesi
|
Sve su super idejw..... Ja imam bas puno odeja ali ne mogu da ih povezem u glavi nikako da se smislim
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 23.10.2016 21:34:15
|
|
|
|
isidora88
|
joj mrzim male kuhinje, aj kupatilo i nekako da smislim, ali kuhinje od 2 kv su , moja kuhinja je mala po 2m sa leve i desne strane, uzas kako me nervira, sudaram se sama sa sobom. onaj americki fazon open concept mi je fenomenalan, ali za tako nesto treba minimum 70-ak kv, a tesko da mogu da priustim sebi stan od 200kv
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 23.10.2016 21:54:48
|
|
|
|
Ana RR
|
Nato, evo kako izgleda taj nemački stil
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 23.10.2016 21:56:06
|
|
|
|
isidora88
|
wow al je dobar zid
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 23.10.2016 22:01:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Baš je efektno, zar ne? Jako mi se dopada.
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 23.10.2016 22:01:50
|
|
|
|
Maraj
|
I ja volim one americke kuce sa ogromnim kuhinjama i dnevnim sobama. A namestaj volim stilski od punog drveta. Moderan mi se ne svidja nikako. Sve neki metal , i puno sivila
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 26.2.2017 14:39:41
|
|
|
|
eca89
|
Mamike, javite se koje imate kožnu garnituru, zanima me održavanje! Branki, vidim da ti imaš bež i ja bi tako neku boju! Mi imamo novu ugaonu, možda joj ima 2god., ali je ogromna i pola je koža a pola tekstil! A., svaki dan nešto prospe po njoj, rukicama od čokolade, iako imam prekrivače, isprlja se! Svaki dan je čistim, još je skroz na podu, pa ne mogu da ispod nje očistim, pa maštam o nekoj kožnoj garnituri! Nešto ovog tipa klik, iako je ovo preskupo! Ova mi je vrh klikić
< Poruku je uredio eca89 -- 26.2.2017 14:52:06 >
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 26.2.2017 17:18:20
|
|
|
|
emicaa
|
Eco sveki ima sofu od prave koze,po potrevi prebrise dobro ocjedjenom krpom i sa vremena na vrijeme premaze uljem.Par kapi na krpu i to je to.E sad ne znam jel ima neko posebo ulje za to ili uzme ovo normalno. mi imamo od eko koze dok djeca ne porastu jer je najlaksa za odrzavanje,navece prebrisem i to je sve
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 26.2.2017 20:49:07
|
|
|
|
branki*
|
eco,draga moja,ne znam sta da ti kazem...ne bih da ti kvarim volju,ako zaista zelis bez boju,ja sam bila zapela za svetlo bez i nijednu drugu i veoma se pokajala.jako je skupa bila,prava koza,ali to je toliko oset_ljivo,mora da se brise,vidi se prljavstina,a najgore je sto ne smes jako da trljas jer s onda skida ta bez boja i ostaje belicas_to.sem toga ,moji su je isvrljali hemijskom na jednom mestu,ne moze da se skine..jako je to nezno i oset_ljivo,nije za malu decu.sad je ne bih uzela nikako,uzela bih tamno braon,cekam 10 godina da joj prodje ,tad vrse komplet menjanje koze i svega,pa cu uzeti sigurno drugu boju,a po upola manjoj ceni.i,da,te relaks varijante su mi nekako bzv,nestabilne su,uzmi stabilnu,klasicnu varijantu.
< Poruku je uredio branki RR -- 26.2.2017 20:50:37 >
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 26.2.2017 21:07:30
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Eco, svetlu boju ti ne bih preporucila, branki rece sve. Nasa je obicna, ali deo na kom se sedi je na cicak traku pa mogu da ga skidam i operem.
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 26.2.2017 21:51:17
|
|
|
|
eca89
|
Branki, znam da je osjetljiva, a ova druga ispod nje? Stavila sam link, ma nemamo sad para, ja mastam samo !
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 26.2.2017 22:24:46
|
|
|
|
vonavoj
|
Ovo je moja nova GARNITURA..klik Ne mogu link da napravim... Bas sam srecna sto smo je nasli,na akciji je bila..a odlicna.uklopila mi se skroz.
< Poruku je uredio emicaa RR -- 27.2.2017 11:02:17 >
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 26.2.2017 22:39:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nikako nisam za boju svetliju. Imamo je i mnogo se brzo prlja.
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 27.2.2017 10:09:58
|
|
|
|
eca89
|
Von, lijepa je!
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 27.2.2017 11:02:59
|
|
|
|
emicaa
|
Von popravila sam
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 27.2.2017 12:03:10
|
|
|
|
Mala Elena
|
Svidja mi se, volim ljubicaste tonove... Nasa eko koza puca na jastucima i naslonima, sizim od toga , mora se odraditi mebl . Nezgodno je sto ostaje na donjem delu eko koza u boji mahagoni i ne znam sta bih sa tom bojom kombinovala
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 22.8.2017 16:37:14
|
|
|
|
krin 40
|
Meni je dnevnoj sobi bež tdf gaenitura od prave kože.Dosadila mi je a skupo plaćena.Sada da bih ubacila nešto novo moram da čekam da naleti kupac.Koža je relativno zahvalna za održavanje ali bež je BEŽ i stvarno se baš brzo prlja.Hoću da kupim ponovo tdf garnituru jer ja bez fotelje ne mogu da živim(i taburea ispred da podignem noge).Tražim nešto EXTRA MEKANO jer volim u dnevnoj sobi mekan i udoban nameštaj.Teško je naći a da nije opet neka previsoka cena pa da ne mogu da prodam.Ne svidja mi se što danas uglavnom prave tvrd nameštaj.Boja će biti neka smedja,tamno siva,crna šta nadjem da je udobno.U stanu se "igram bojama" ali zidova.Nameštaj bež više nikada(bar dok se ne odsele sva deca u svoje stanove😃).Volim i prizma kocke.Od njih imam pult-šank koji odvaja kuhinju od ostatka prostorije(zelane i providne kocke).Te staklene prizme su mi vrh.Planiram i tuš kabinu da ozidam od njih
< Poruku je uredio krin 40 -- 22.8.2017 16:39:26 >
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 23.8.2017 7:30:49
|
|
|
|
vocicana
|
Jao sredjivanje kuce... Volim jednostavno i komforno, bezprevise namestaja, prostor... Imamo neku finu ugaonu, od nekog materijala koji se fantasticno cisti, jer mislim, s obzirom na gospodina koji samo prlja, bas smo zadovoljni. Kupljena je u Forma Ideale, a i fina je zaista, kostala je oko 45000. Namestaj je radjen po meri, sveje onako fino, ukusno sredjeno.
< Poruku je uredio vocicana RR -- 23.8.2017 7:31:14 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?