Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 20.5.2015 9:13:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Branki i mm je hteo kozu, pa sam mu rekla za tvoj slucaj, i odustao je...
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 20.5.2015 10:16:32
|
|
|
|
Maraj
|
Moj dever ima ugaonu od teleceg boksa. Leti se ulepim u njoj. Kad hocu da ustanem moja koza se zalepi za kozu od namestaja. Sve mi budu crvene noge. Onda stavimo neki prekrivac a on naravno klizi sa one koze pa stalno moras da nanestas. A i koja je poenta koze ako ces stslno stavljati prekrivace. a zimi je tako hladna. Sedis kao na betonu. Nsam ja za kozu nikako.
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 14.10.2015 20:05:03
|
|
|
|
nata11
|
E zene zvali me za krevet, sutra stizu modeli da idem da odaberem. Jeste nekad spavale na onim sto se podizu sa federima. Oduvek sam takav htela em praktican em jeftinije ali ubi glavu razmisljajuci sta ako su ti federi tvrdi/neudobni :/
|
RE: Kakav nameštaj volite? 15.10.2015 7:57:06
|
|
|
|
branki*
|
Nato,mi smo ove godine za bokinu sobu uzeli veliki krevet,razvlaci se kao mojica i ima zicano jezgro,tj federe.za spavanje je odlican,nista te ne bode,ono sto mene muci jeste koliko ce federi izdrzati pre nego krevet pocne da skripi ,jer moj b skace non stop po njemu,njemu bas odgovara za skakanje jer je zicani Ja licno sam htela neki od sundjera.
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 15.10.2015 9:52:28
|
|
|
|
nata11
|
Hvla Branki. Pa mozda ima mogucnost i da izaberes koji sundjer ce ici, provericu.
|
RE: Kakav nameštaj volite? 23.10.2016 1:58:27
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ne znam ja volim kozu i u dnevnoj sobi imamo koznu garnituru, st je to zahvalno za malu decu, ma i uopste. Samo malo peebrisem.i cao. Pogotovo prethodna garnitura je bila natopljena svim i svacim. A i naj lepsa je ubedljivo
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 23.10.2016 11:03:51
|
|
|
|
isidora88
|
Ja volim da vidim kozne garniture ali meni se ne svodja koza jer je zimi hladna a leti se sva potparim na njoj. Zato mi je najbolja varijanta stofa koji izgleda kao koza a nije, nije hladna, a odrzava se kao koza tj.moze da se obrise vlaznom krpom. Takvu garnituru planiram sledecu da kupim. I volim minimalizam i moderan dizajn
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 23.10.2016 11:39:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam oduvek zaljubljena u industrial style, želja mi je bila da živim u nekom Bostonskom potkrovlju, uh.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 23.10.2016 11:42:59
|
|
|
|
isidora88
|
super izgleda ana, rado bih dosla na kafu , meni se svidja moderan stil pa sa recimo onim gredama po plafonu, tj. neki miks modernog i starog...
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 23.10.2016 11:49:05
|
|
|
|
Ana RR
|
I dopada mi se kako rade Joanna i Chip rade, generalno volim takav način uređenja kuća jer je mnogo topliji i lepši nego čist modernizam i minimalizam.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 23.10.2016 11:50:28
|
|
|
|
Ana RR
|
Isi, samo izvoli, rado ću te ugostiti u svom bostonskom stanu
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 23.10.2016 11:58:08
|
|
|
|
Animsaj9
|
Jako volim nameštaj od punog drvet
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 23.10.2016 12:32:37
|
|
|
|
nata11
|
Sve sem FI namestaja i keramickih plocica. Muka mi je od trenda koji je zavladao a gde svi imaju iste stanove/kuce. Kao da ljudi zure da sto pre opreme kuce pa ne unose u domove topline. Opravdanje: nemamo para. Koliko ti para treba da pozajmis od komsije masinu i ismirglas vrata i prefrbas, da zalepis mermernu plocu na stocic, da uradis dekupaz. itd, itd ... Ana ovde ima prelepih ideja , sve cu prelistati danas.
|
RE: Kakav nameštaj volite? 23.10.2016 14:15:13
|
|
|
|
Ana RR
|
Nato, njihova emisija Fixer upper se prikazuje na Fine living kanalu. Uskoro treba da počne i nova sezona.
< Poruku je uredio Ana RR -- 23.10.2016 14:17:36 >
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 23.10.2016 14:34:44
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja nisam ljubitelj drveta, greda, lamperija i slicno jer se samo bube nastanjuju
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 23.10.2016 16:06:49
|
|
|
|
Ana RR
|
Anck, drvo se tretira da se ne bi nastanile bube. Lamperiju ne volim i generalno ne volim način na koji naši ljudi uređuju svoje domove. Mislim da još nisam ušla u nečiju kuću i rekla wow kako je dobro! Volim američki stil iako tamo realno kuće grade stolari
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 23.10.2016 17:49:51
|
|
|
|
Khaleesi
|
Ana vidim bas volis da uredjujes ... I meni se svidjaju te industrijske fore za stanove Ja sam htela u dnevnoj da na jedan zid nalepim neki tapet. Namestaj mi je cokoladne boje sa nekim sampanjac dodatcima, inace sve je jos uvek belo od zidova... A nisam nigde videla neke lepe tapete da izgledaju starije, neke zute krem tapete....
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 23.10.2016 18:07:50
|
|
|
|
nata11
|
Ni ja Ana ali skoro me odusevila jedna kancelarija. Zid ostavljen u betonu u kombinciji sa namestajem od punog drveta. Kako je mocnooo Tapete su van mode. Sada imate papri koji se zguzva potopi u vodi i tako zguzvan stavi na zid. Nakon toga kada se osusi skidas sa zida i po zidu ostaju kao fleke/ sare u boji u kojoj je papir.
|
RE: Kakav nameštaj volite? 23.10.2016 18:19:36
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ima divnih tapeta, u bojama, koje izgledaju kao da je okreceno, pa se presijavaju na suncu... Ja ne volim boju drveta, volim belo, crno, sivo...
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 23.10.2016 18:40:28
|
|
|
|
Milena18
|
Volim jednostavan, sveden nameštaj i neutralne boje - sivo, bež, crno. A detalji poput lampi, jastuka, ukrasa na policama i slika mogu da budu i malo življih boja i neobičnijih oblika.
< Poruku je uredio Milena18 -- 23.10.2016 18:41:25 >
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 23.10.2016 19:44:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Nato, super zvuči treba biti kreativan, mnogo toga se može napraviti, restaurirati, a definitivno ništa nije lepše od prirodnih materijala. Oduševljava me kuhinjski zid od cigle umesto pločica
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 23.10.2016 20:08:03
|
|
|
|
isidora88
|
Ovo sa ciglom je odlicno, i meni se svidja taj stil sa betonom i ciglama na nekom zidu, i kamen mi je super, mada vec nekako isfuran. Ja volim detalje, tipa jastucici, slike, i neki sitniji dekor, samo sto nemam sliku u glavi kako treba da izgleda. Jako je bitno imati smisla za to inace ispadne zesca kicerica
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 23.10.2016 20:12:12
|
|
|
|
milicicak
|
Wow, Ana, ova kuhinja izgleda super! Samo ne znam koliko je ta cigla prakticna za odrzavanje... Ja volim jednostavan i funkcionalan namestaj od prirodnih materijala. I svidja mi se open concept. Inace godinama planiram biblioteku od punog drveta preko dva zida i sve nam je nesto prece...
|
|
|
|
RE: Kakav nameštaj volite? 23.10.2016 20:17:46
|
|
|
|
nata11
|
E ja imam u kuci koju sredjujemo jedan zid kome su obojene cigle- ali lose obojene. Slikacu kada idem bas da vidim kakve predloge imate. Definitivno bi ih ostavila ali neznam kako da ih preradim.
|
RE: Kakav nameštaj volite? 23.10.2016 20:46:53
|
|
|
|
Ana RR
|
Nato, u ovoj epizodi su bojili ciglu koja se nalazi spolja, čini mi se da su spominjali neki nemački sistem. Uglavnom, nanosi se boja pa se onda šmirgla ili šta već da bi se dobio efekat kao što vidiš na slici kuće. Evo nešto baš o tome klik
< Poruku je uredio Ana RR -- 23.10.2016 20:52:23 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?