Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 22.10.2014 21:58:07
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Voz? Leskovački voz? Jovice, mani se teme o alkoholu. Oduzeće nam decu! ako bi ih oduzeli, brzo bi ih vratili
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 30.10.2014 11:18:00
|
|
|
|
Peace*
|
KLIKNI
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 30.10.2014 11:52:06
|
|
|
|
branki*
|
mi smi imali tamburase na bozinom krstenju,ovaj tip muzike..posle je bio i bend,super je bilo.mislim da sam vec pisala u ovoj temi,ali nema veze.da,volim svadbe,bas volim,i narodnjake i da igram i da se super obucem i doteram i da se veselim i da jedem i pijem!
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 30.10.2014 13:13:08
|
|
|
|
Peace*
|
Dal je moguće da si me zaboravilaaaaaa....
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 30.10.2014 13:35:37
|
|
|
|
choopa choops
|
Ja volim da igram, pa shodno tome volim i svadbe A s obzirom da otkad sam se udala akoro nigdje ne izlazim, a i kad izađemo moj muž "pridržava" šank, ja jedva čekam neku svadbu da se izđipam Nisam odvano bila, preko godinu dana, a sada ne možemo da idemo jer smo u koroti. Ali zato pred ljeto ili na jesen, mi se ženi rođak kojeg mnoogo volem. Joooooooooj al' će sestra da plete kolo
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 30.10.2014 13:44:13
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: branki RR mi smi imali tamburase na bozinom krstenju,ovaj tip muzike..posle je bio i bend,super je bilo.mislim da sam vec pisala u ovoj temi,ali nema veze.da,volim svadbe,bas volim,i narodnjake i da igram i da se super obucem i doteram i da se veselim i da jedem i pijem! Sve potpisujem! Meni to nije smor . Ja bih mogla stalno ici .
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 1.11.2014 11:57:49
|
|
|
|
mama krava
|
Sve zavisi da li imam nove cipele ili ne....
|
|
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 1.11.2014 12:45:36
|
|
|
|
Mala Elena
|
Branki ...jos kad bi me ko vodio sa ovim mojim priveskom MK , ma kao da su bitne cipele, danas mozes bar iznajmiti original haljinu i hvaliti se do mile volje , niko ne zna da nije tvoja, a cipele niko ne bi ni primetio
|
|
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 1.11.2014 13:01:23
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: bubulence a ja cu da vam podvikujem na sremackom iiijuuu ju ju ju iiiiijuuuuu je l i u Sremu podvikuju : igrala bi al ne mogu pribijo mi svaler nogu . Ja cu nogi liciti , svaleru cu prkositi iii ej , dijo , sokadijo , moj se dika ozenijo a ja nisam bila tu da podviknem ijuju imala sam jednu staru tetu , ona je u svakim svatovima podvikivala , imala je prigodne tekstove Ne pamtim kad sam bila u svadbi , kad mi se brat zenio je bilo poslednji put a vise i nemam kome da idem , svi su se obavezali ili su jos jako daleko od svatova i tako
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 1.11.2014 14:36:03
|
|
|
|
mama krava
|
Hehhehe.... Ma kako nisu bitne? Fora je kad kupim nove posebno za tu priliku, provedem se ko bos po trnju... A veceras mi se smesi trnje... Nove, lakovane, 12cm...
|
|
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 12.3.2015 22:11:56
|
|
|
|
Plavusa34
|
iskreno ja nevolim da idem na svadbe jedino to volim da nova haljina frizura dobra klopa al svadbu ne
|
|
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 12.3.2015 22:15:55
|
|
|
|
MakiJ
|
samo da jedem, razocarana sam kad je losa hrana
|
|
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 12.3.2015 22:29:22
|
|
|
|
World
|
uu obozavam svadbe
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 15.10.2016 21:34:14
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Volim ali ne kad mi se nakrcaju jedna za drugom. Bas nismo ove godine bili ni na jednoj, jer sam bila truuuudna Imamo jednu za dve nedelje ali mi je V previse mali da bih ga ostavila a bas mi se ide.
|
|
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 15.10.2016 22:47:55
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
I ne bas. Volim samo ako je nekoo bas bas blizak u pitanju. Svake godine imamo po 10-20 svadbi, smorilo vise😂😂😂
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 16.10.2016 14:35:02
|
|
|
|
isidora88
|
Mi retko idemo po svadbama, tj.uglavnom idu muzevi roditelji jer je njima blize, a mm ne moze zbog posla skoro nikad. Idemo jednom godisnje u proseku, svi su vec u braku tako da nemamo bas puno svadbi a meni se tako ide. Obozavam da jedem
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 16.10.2016 14:41:05
|
|
|
|
mila83
|
Ja ne volim da idem..Mada , sto kaze Isidora, skoro svi blizi su nam se vec poudavali i pozenili. Za dve nedelje treba da idemo u jednu,nije neki blizak rod, pa mi se ne ide bas..Uglavnom , godisnje dobijemo u proseku jedan ili dva poziva za svadbu.Ranij eje bilo cesce.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 13.8.2017 10:37:20
|
|
|
|
branki*
|
nisam odavno bila na nekoj svadbi...bas mi se ide.
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 13.8.2017 11:14:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ni ja ne volim klasicne svadbe. Gledam kako da ih izbegnem.
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 13.8.2017 15:18:18
|
|
|
|
Sarav
|
Zavisi. Ako su mi dobri drugari onda volim, ako ne onda se pojavim čisto da ispoštujem ljude, dam poklon i ćao. Mnogo dobra drugarica mi se udaje prvog septembra, jedva čekam da vidim lepoticu u venčanici😍 Već sam počela da planiram šta ću da nosim, frizura itd.
|
|
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 13.8.2017 18:31:33
|
|
|
|
krin 40
|
Volim.Uglavnom se akupe dragi ljudi koje ne vidjam često❤ Volim sva okupljanha veselim povodom
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 13.8.2017 22:45:52
|
|
|
|
emicaa
|
Ja nisam bila na svadbi nekoj vise se i ne sjecam od kad.Ono sto ne volim na svadbama je muzika,kad pocnu sa danas majko zenis svoga sina pucala ih sebi u koljeno
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 14.8.2017 15:32:04
|
|
|
|
veselicaa
|
Hhahahha ja kada smo se mm i ja tek uzeli i isli zajedno na svadbe,smejala sam se kao ludak na te pesme.Ima jedna tako smesna o svekrvi i snaji moram da ti je iskucam u poruci. Volim da idem,ali nismo skoro,A isla pre neki mesec sa babom,bas se lepo provela.Ja i mm nismo isli zbog N,jos je mala.
|
|
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 14.8.2017 15:34:33
|
|
|
|
vocicana
|
Dugo nismo nigde isli, volim veselja, samosto uvek nosim paketic maramica, najteze mi je kada mladu izvode iz roditeljske kuce, tada pucam i placem kao kisa. Ostalo mi od sestrine svadbe. Uh....Te oci...oci jedne zene...sad su ljubav moja...sad su radost moja....
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 14.8.2017 15:38:49
|
|
|
|
veselicaa
|
Voci veseljaku
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.