Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 22.10.2014 10:59:15
|
|
|
|
Peace*
|
jovice Pa, ja pijem na početku svadbe, tek toliko da me počen zaboleti šta narod misli ako sama skačem na podijumu (dešavalo se). Posle prestane, pa ja vozim kući ako za to ima potrebe. Sad pijem Vermut na svadbama. Taman mi je nekih 4-5, dalje ne ide.
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 22.10.2014 11:01:58
|
|
|
|
jovicaa
|
ma naravno... i ja volim da cugnem na svadbama, isto kao i kad izadjem al samo da naglasim da se neko ne uplasi za moje zdravlje , ne mislim da zavrsim bas na infuziji posle od alkohola, nego kao sto kaze peace par pica, da se digne raspolozenje
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 22.10.2014 11:04:20
|
|
|
|
Peace*
|
Ma da... Mislim, po nekad ostavim oreol na pranju, pa preteram - kompletno neplanski , ali uglavnom uspem to da svedem na noramlne količine. Ali, mašimo temu, zar ne?
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 22.10.2014 11:04:43
|
|
|
|
Klarita
|
Jovice, bre, nisam ni mislila na prozderavanje Bubi, kod nas nema sarmi na svadbama
|
|
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 22.10.2014 11:10:56
|
|
|
|
big mum
|
Kod nas ima i još onako fina vrela sa sve saftom preko a uz njih vruće kukuruzice -mljacccccccccc A poslije toga fraset_ pa torte ove koje donesu pa mladalačka i takoj A prije svega toga meza pa fina mješana supica. Mi se bogami fino najedemo ali i napijemo
< Poruku je uredio big mum -- 22.10.2014 11:14:43 >
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 22.10.2014 11:31:06
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Jovice, bre, nisam ni mislila na prozderavanje Bubi, kod nas nema sarmi na svadbama Al zato imamo voz
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 22.10.2014 11:38:59
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Ma da... Mislim, po nekad ostavim oreol na pranju, pa preteram - kompletno neplanski , ali uglavnom uspem to da svedem na noramlne količine. Ali, mašimo temu, zar ne? moracemo da otvorimo temu o alkoholu
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 22.10.2014 11:45:26
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Bubi, kod nas nema sarmi na svadbama aaaaa , nema sarme
|
|
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 22.10.2014 11:50:52
|
|
|
|
milicicak
|
IZVORNA PORUKA: bubulence IZVORNA PORUKA: Klarita Bubi, kod nas nema sarmi na svadbama aaaaa , nema sarme i ja to htedoh da kazem al me bilo sramota ja na svadbama volem samo sarme
|
|
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 22.10.2014 11:51:13
|
|
|
|
Klarita
|
IZVORNA PORUKA: nata11 IZVORNA PORUKA: Klarita Jovice, bre, nisam ni mislila na prozderavanje Bubi, kod nas nema sarmi na svadbama Al zato imamo voz Ne zbunjuj nam narod
|
|
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 22.10.2014 11:54:17
|
|
|
|
bubulence
|
kakav voz??? mi imamo voz cim krene Bajaga
|
|
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 22.10.2014 11:56:08
|
|
|
|
Mala Elena
|
Obozavam onaj deo kad smo u sali i kad me pogodi neka pesma. Prosle godine smo bili na nekoj modernoj svadbi u Kg-u, pevao se rok, pop, strane, malo ovih novijih folk i onih starogradskih ... svidelo mi se bas! A klopanje...nisam ja gurman .
|
|
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 22.10.2014 11:59:04
|
|
|
|
Peace*
|
Voz? Leskovački voz? Jovice, mani se teme o alkoholu. Oduzeće nam decu!
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 22.10.2014 12:00:09
|
|
|
|
big mum
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Al zato imamo voz Kakav voz ,mi imamo dosta seljančica i oznojenih baba sa velikim sisama i podrazumjeva se neobrijanih pazuha Kakav je to tek prizor
< Poruku je uredio big mum -- 22.10.2014 12:01:07 >
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 22.10.2014 12:00:51
|
|
|
|
Buba Mira
|
Kul tema. Ja moram da priznam da u poslednje vreme nisam bila ni na jednoj WOW svadbi, a dosta ih je bilo. Ne znam, poženih kumove i drugarice, ali da sam se extra provela - nisam. A nije do mene . Smoran narod, svi se manekenišu, niko neće da igra, kobajagi ne slušaju tu vrstu muzike a čim popiju bokal vina dovate se mikrofona pa pevaju Acu Lukasa bolje n'o on sam Ili ono - taman se mladi opuste i krenu u đusku, stampedo matoraca krene u nadmetanje ko je izdržljiviji u tamo nekom kolu, pa posle pola sata popadaju što od umora što od infarkta.
|
|
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 22.10.2014 12:02:51
|
|
|
|
Peace*
|
Jao bre žene, suze mi idu na oči, koleginica pita "Šta je?" (de ću joj reći, pobogu!?) Baš mi prija tema.
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 22.10.2014 12:03:05
|
|
|
|
Buba Mira
|
Ili omiljena fraza mog muža "''oćemo da širimo veš"? To je ono kad se povataš u kolo, držiš za ruke one igrače pored sebe pa u nivou ramena, gore dole
< Poruku je uredio Buba Mira -- 22.10.2014 12:04:30 >
|
|
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 22.10.2014 12:56:07
|
|
|
|
big mum
|
U to ime zaigrajmo opsalaaa i za one koji ne znaju (kao ja da nučite)LAGANO I dakako živjeli
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 22.10.2014 13:28:04
|
|
|
|
Peace*
|
Ja bogami ne igram tako užičko.
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 22.10.2014 13:31:39
|
|
|
|
Peace*
|
KLIK Negde od 25 sec kreće to kako ja ulazim u kolo, a onda kad već dušu ostavim na podijumu, svodi se na onih prvih 20 sec.
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 22.10.2014 13:37:46
|
|
|
|
nata11
|
Leskovacki voz, napune ti tanjir da jedes do prekosutra. Ni 40% toga iz tanjira se ne pojede
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 22.10.2014 13:41:15
|
|
|
|
Peace*
|
3 bambija za mene - pogodila sam!
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 22.10.2014 14:25:59
|
|
|
|
Sanchy
|
Ne,jedva sam i moju prezivela koju nisam htela ni da pravim ali ipak odradih i to na kraju..
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 22.10.2014 14:33:30
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Leskovacki voz, napune ti tanjir da jedes do prekosutra. Ni 40% toga iz tanjira se ne pojede mmmm mislim da bih mogla da se izborim sa tim. kada se sledeci put budete udavale i pravile svadbu zovite me da proverim . a ja cu da vam podvikujem na sremackom iiijuuu ju ju ju iiiiijuuuuu
|
|
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 22.10.2014 18:10:30
|
|
|
|
Didy
|
Mrzim da idem na klasične svadbe i uvek gledam kako da ih izbegnem ako ne idemo baš kod najrođenijih.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
koje je lepse imepisuljica.Lara (
57%)
Hana (
43%)
Ukupan broj glasova: 118Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!