Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 22.10.2014 21:58:07
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Voz? Leskovački voz? Jovice, mani se teme o alkoholu. Oduzeće nam decu! ako bi ih oduzeli, brzo bi ih vratili
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 30.10.2014 11:18:00
|
|
|
|
Peace*
|
KLIKNI
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 30.10.2014 11:52:06
|
|
|
|
branki*
|
mi smi imali tamburase na bozinom krstenju,ovaj tip muzike..posle je bio i bend,super je bilo.mislim da sam vec pisala u ovoj temi,ali nema veze.da,volim svadbe,bas volim,i narodnjake i da igram i da se super obucem i doteram i da se veselim i da jedem i pijem!
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 30.10.2014 13:13:08
|
|
|
|
Peace*
|
Dal je moguće da si me zaboravilaaaaaa....
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 30.10.2014 13:35:37
|
|
|
|
choopa choops
|
Ja volim da igram, pa shodno tome volim i svadbe A s obzirom da otkad sam se udala akoro nigdje ne izlazim, a i kad izađemo moj muž "pridržava" šank, ja jedva čekam neku svadbu da se izđipam Nisam odvano bila, preko godinu dana, a sada ne možemo da idemo jer smo u koroti. Ali zato pred ljeto ili na jesen, mi se ženi rođak kojeg mnoogo volem. Joooooooooj al' će sestra da plete kolo
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 30.10.2014 13:44:13
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: branki RR mi smi imali tamburase na bozinom krstenju,ovaj tip muzike..posle je bio i bend,super je bilo.mislim da sam vec pisala u ovoj temi,ali nema veze.da,volim svadbe,bas volim,i narodnjake i da igram i da se super obucem i doteram i da se veselim i da jedem i pijem! Sve potpisujem! Meni to nije smor . Ja bih mogla stalno ici .
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 1.11.2014 11:57:49
|
|
|
|
mama krava
|
Sve zavisi da li imam nove cipele ili ne....
|
|
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 1.11.2014 12:45:36
|
|
|
|
Mala Elena
|
Branki ...jos kad bi me ko vodio sa ovim mojim priveskom MK , ma kao da su bitne cipele, danas mozes bar iznajmiti original haljinu i hvaliti se do mile volje , niko ne zna da nije tvoja, a cipele niko ne bi ni primetio
|
|
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 1.11.2014 13:01:23
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: bubulence a ja cu da vam podvikujem na sremackom iiijuuu ju ju ju iiiiijuuuuu je l i u Sremu podvikuju : igrala bi al ne mogu pribijo mi svaler nogu . Ja cu nogi liciti , svaleru cu prkositi iii ej , dijo , sokadijo , moj se dika ozenijo a ja nisam bila tu da podviknem ijuju imala sam jednu staru tetu , ona je u svakim svatovima podvikivala , imala je prigodne tekstove Ne pamtim kad sam bila u svadbi , kad mi se brat zenio je bilo poslednji put a vise i nemam kome da idem , svi su se obavezali ili su jos jako daleko od svatova i tako
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 1.11.2014 14:36:03
|
|
|
|
mama krava
|
Hehhehe.... Ma kako nisu bitne? Fora je kad kupim nove posebno za tu priliku, provedem se ko bos po trnju... A veceras mi se smesi trnje... Nove, lakovane, 12cm...
|
|
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 12.3.2015 22:11:56
|
|
|
|
Plavusa34
|
iskreno ja nevolim da idem na svadbe jedino to volim da nova haljina frizura dobra klopa al svadbu ne
|
|
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 12.3.2015 22:15:55
|
|
|
|
MakiJ
|
samo da jedem, razocarana sam kad je losa hrana
|
|
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 12.3.2015 22:29:22
|
|
|
|
World
|
uu obozavam svadbe
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 15.10.2016 21:34:14
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Volim ali ne kad mi se nakrcaju jedna za drugom. Bas nismo ove godine bili ni na jednoj, jer sam bila truuuudna Imamo jednu za dve nedelje ali mi je V previse mali da bih ga ostavila a bas mi se ide.
|
|
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 15.10.2016 22:47:55
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
I ne bas. Volim samo ako je nekoo bas bas blizak u pitanju. Svake godine imamo po 10-20 svadbi, smorilo vise😂😂😂
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 16.10.2016 14:35:02
|
|
|
|
isidora88
|
Mi retko idemo po svadbama, tj.uglavnom idu muzevi roditelji jer je njima blize, a mm ne moze zbog posla skoro nikad. Idemo jednom godisnje u proseku, svi su vec u braku tako da nemamo bas puno svadbi a meni se tako ide. Obozavam da jedem
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 16.10.2016 14:41:05
|
|
|
|
mila83
|
Ja ne volim da idem..Mada , sto kaze Isidora, skoro svi blizi su nam se vec poudavali i pozenili. Za dve nedelje treba da idemo u jednu,nije neki blizak rod, pa mi se ne ide bas..Uglavnom , godisnje dobijemo u proseku jedan ili dva poziva za svadbu.Ranij eje bilo cesce.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 13.8.2017 10:37:20
|
|
|
|
branki*
|
nisam odavno bila na nekoj svadbi...bas mi se ide.
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 13.8.2017 11:14:44
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ni ja ne volim klasicne svadbe. Gledam kako da ih izbegnem.
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 13.8.2017 15:18:18
|
|
|
|
Sarav
|
Zavisi. Ako su mi dobri drugari onda volim, ako ne onda se pojavim čisto da ispoštujem ljude, dam poklon i ćao. Mnogo dobra drugarica mi se udaje prvog septembra, jedva čekam da vidim lepoticu u venčanici😍 Već sam počela da planiram šta ću da nosim, frizura itd.
|
|
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 13.8.2017 18:31:33
|
|
|
|
krin 40
|
Volim.Uglavnom se akupe dragi ljudi koje ne vidjam često❤ Volim sva okupljanha veselim povodom
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 13.8.2017 22:45:52
|
|
|
|
emicaa
|
Ja nisam bila na svadbi nekoj vise se i ne sjecam od kad.Ono sto ne volim na svadbama je muzika,kad pocnu sa danas majko zenis svoga sina pucala ih sebi u koljeno
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 14.8.2017 15:32:04
|
|
|
|
veselicaa
|
Hhahahha ja kada smo se mm i ja tek uzeli i isli zajedno na svadbe,smejala sam se kao ludak na te pesme.Ima jedna tako smesna o svekrvi i snaji moram da ti je iskucam u poruci. Volim da idem,ali nismo skoro,A isla pre neki mesec sa babom,bas se lepo provela.Ja i mm nismo isli zbog N,jos je mala.
|
|
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 14.8.2017 15:34:33
|
|
|
|
vocicana
|
Dugo nismo nigde isli, volim veselja, samosto uvek nosim paketic maramica, najteze mi je kada mladu izvode iz roditeljske kuce, tada pucam i placem kao kisa. Ostalo mi od sestrine svadbe. Uh....Te oci...oci jedne zene...sad su ljubav moja...sad su radost moja....
|
|
RE: Jel volite da idete na svadbe? 14.8.2017 15:38:49
|
|
|
|
veselicaa
|
Voci veseljaku
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Pomozite nam u izboru imenaMarijaBgMama i tata ne mogu da se dogovore u izboru imena za devojcicu...Natalija (
44%)
Nikolija (
15%)
Jana (
41%)
Ukupan broj glasova: 170Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!