bubulence -> RE: Jel volite da idete na svadbe? (17.8.2011 23:11:06)
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR I dalje ne razumijem svadbe od 300, 500 ljudi... evo ja cu pokusati da ti objasnim. prvo, volim svadbe, i za svoju sam bas htela da obucem vencanicu, htela sam da imam muziku, da igram, da pevam, da svi jedu i piju na nas racun,... imali smo 220 gostiju, to je bilo najmanje sto smo mogli i nije bio niko koga nismo videli duze od 2 meseca. ako gledas da je moj tata jedinac, a od rodjene tetke ima 4 sestre, koje imaju svoju decu i unucice, dodjes do broja 40, onda imam 3 porodice kumova, to je jos 16, pa rodjenu tetku sa mamine strane sa porodicom je 9.... i jos bliske rodbine, drugare iz skole sa kojima se i dalje okupljam jednom nedeljno- sa zenama i muzevima je to oko 20, ostali bliski prijatelji, njih od prilike 15... i skoro sam ti nabrojala moju polovinu... moja svekrva ima jos 2 brata i 2 sestre, svi sa porodicama, svekar brata i sestru... kada samo ovo saberes dodjes skoro do 200... znaci nije tacno da ako imas veliku svadbu zoves i kurtu i murtu, posebno ako su porodice bliske kao sto je kod nas slucaj... e sad, nase crkveno vencanje je bilo 2 nedelje pre svadbe i to smo hteli da bude intimnije, bilo nas je 25, znaci samo mi, roditelji, braca i kumovi i bilo je takodje predivno i svecano... tako da podrzavam i one koji vise vole takvu atmosferu... sve je stvar ukusa
|
|
|
|