bubulence -> RE: Jel volite da idete na svadbe? (21.10.2014 22:53:36)
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Uff, ja bas volim svadbe. I uvek se izveselim, lepota jedna, hop, hop, hop, a dao Bog imam ih stalno, mislim svadbe. Mnogo volim da se veselim, pravi sam kafanski tip. Stalno mi je ruka u vis[sm=smiley36.gif] Sad u petak vece sam imala jednu i prelepo je bilo. Pred kraj svadbe me mm pitao: "Izveseli li se? Naveseli li se?" Pa jok, nisam[sm=jezicek.gif] da li trebada kazem da smo iste!? mlooogooo voolEm svadbe, sta ces lepse od veselja. i volim one prave, sa pravom narodnom (ali bas pravom) muzikom, sa sarmom, pecenjem... da djuskam, skacem, da ostanem poslednja, da me svi pitaju odakle mi vise snaga. prosli vikend sam bila kod drugara iz srednje na svadbi, dan pre mi je bas bilo lose i boleo me stomak, kaze mi mm sve ce to proci kada cujem muziku. tako je i bilo, djuskala sam celo vece, stikle 10cm, nista mi falilo nije... dobro, noge su bile kao balvani ali to je zato sto sam zaboravila baletanke za preobuvanje... evo, sada bih mogla iz kreveta pravo na sto da se popnem [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|