Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.1.2011 11:30:23
|
|
|
|
Olga75
|
kad Tomica ode , ja ne znam sta cu , ehhhhh
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.1.2011 11:33:01
|
|
|
|
mihi
|
I ja ne verujem dok ne čujem zvanično tu vest.
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.1.2011 11:35:24
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: olga75 kad Tomica ode , ja ne znam sta cu , ehhhhh utopi tugu
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 31.1.2011 13:31:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Moja seka je položila svih 6 ispita koje je imala u januaru
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 31.1.2011 13:53:14
|
|
|
|
minavb
|
E svaka joj cast!
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 31.1.2011 13:54:55
|
|
|
|
Ana RR
|
Moja pametnica tako je i prošle godine dala 7 ispita za 15 dana
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 31.1.2011 13:58:13
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ebo te patak, 6 ispita?!
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 31.1.2011 14:00:11
|
|
|
|
Ana RR
|
Da svaka joj čast, sve u roku inače je na filološkom, studira španski (i engleski i portugalski, njih po dve godine).
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 31.1.2011 14:18:38
|
|
|
|
minavb
|
pa ona ocisti godinu u junu ako tako radi?
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 31.1.2011 14:19:27
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa da a ovo joj je poslednja godina
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 31.1.2011 14:28:20
|
|
|
|
viking
|
respect
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 31.1.2011 18:52:10
|
|
|
|
Mishica 77
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 3.2.2011 13:21:29
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
Jutros u 10:00 sati sa Sarajevskog aerodroma je poletio Airbus BH Airlinesa za Kairo, kako bi evakuisao državljane Bosne i Hercegovine, i ukoliko bi se desilo da bude na aerodromu u Kairu državljana susjednih država i njih. Ovaj let je besplatan Bravo BiH ...napokon nešto extra pozitivno
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 3.2.2011 13:22:38
|
|
|
|
Jeca*
|
napokon! moja drugarica vec kopa i rukama i nogama
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 3.2.2011 13:24:18
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
ja sam se stvarno šokirala...mislim države koje imaju mnogo više love, koje su svjetske i vojne sile još nisu napravile ovakav potez, a Bosna jeste Bogu hvala u moru belaja i nešto baš baš pozitivno
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 3.2.2011 13:25:51
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. Bogu hvala u moru belaja i nešto baš baš pozitivno Ja prosto ne mogu da vjerujem al ajde kad ti kažeš nek izbave ljude
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 3.2.2011 13:28:26
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
ne kažem ja nego sa-x - KLIK
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 3.2.2011 15:06:08
|
|
|
|
sneza24
|
Kuma juce polozila diplomski. Imala sam tremu kao da ja polazem.
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 16.2.2011 16:28:51
|
|
|
|
moja ciklama
|
čekaj, verolino, NE varujem
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 19.2.2011 14:12:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Ljudi moji!!!!!!!!!!! Photoshop CS5 je nešto neviđeno!!!!!!!!! ODUŠEVLJENA SAM!!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 21.2.2011 18:17:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Našli smo stan! Žene moje, selimo se, u divan, povoljan stan, u super kraj, daleko od svekijevaca, neće mi nikada više pomeriti živce! Plače mi se od sreće
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 21.2.2011 18:29:00
|
|
|
|
Lu
|
Draga Nedjo, neka vam je sa srećom
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 21.2.2011 18:31:01
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Našli smo stan! Žene moje, selimo se, u divan, povoljan stan, u super kraj, daleko od svekijevaca, neće mi nikada više pomeriti živce! Plače mi se od sreće Super , baš mi je drago ! Gde ćete biti , koji deo ?
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 21.2.2011 18:32:04
|
|
|
|
Ana RR
|
Nedjo mnogo sam srećna zbog vas!!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?