Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 23.12.2010 21:01:16
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb Mm od 1. februara pocinje da radi u IBM-u. Čestitam!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 23.12.2010 21:04:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Jedan mladi katolički sveštenik bio je toliko nervozan da pre svoje prve mise nije mogao ni reč progovoriti pa upita biskupa za savet. Ovaj mu reče da sledeći put popije čašu vode sa 2 kapljice votke i odmah će se osećati slobodnije. Posle toga, sveštenik se osećao tako dobro da ga više ništa nije moglo uznemiriti. Međutim, u povratku sa mise pronađe sledeću ceduljicu od biskupa... "Poštovani svešteniče, sledeći put stavite nekoliko kapljica votke u vodu a ne obratno. Osim toga, evo još nekoliko saveta kako se neki ispadi ne bi ponovili: 1. Nije potrebno stavljati kriške limuna na ivicu pehara. 2. Ne oslanjajte se više na statuu blažene device Marije, ne grlite je i ne ljubite. 3. Postoji 10 zapovesti a ne 12, 12 apostola a ne 7. Nijedan od njih nije bio patuljak. 4. Isusa i njegove učenike ne zovemo "I.H. i kompanija". 5. David je pobedio Golijata praćkom i kamenom, nije ga umlatio i prosuo mu mozak. 6. Judu ne nazivamo k***inim sinom. 7. Papu ne moramo zvati El Padrino. 8. Bin Laden nema nikakve veze sa Isusovom smrti. 9. Hostija nije grickalica uz vino već za vernike. 10. Grešnici idu u pakao a ne u p.m. 11. Onaj u uglu pored zbora, kojeg ste nazvali p**erom, kontrašem i transvestitom u suknji, bio sam ja."
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 23.12.2010 21:08:08
|
|
|
|
gagana83
|
Cestitam Mina
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 23.12.2010 21:12:27
|
|
|
|
Anoniman
|
mina, cestitam! super!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 23.12.2010 21:36:56
|
|
|
|
sneza24
|
Došla mi je drugarica iz Nemačke. Još joj ja sinoć slala poruku na FB i vidim ne odgovara i danas mi poslala poruku na mobilnom da je stigla.Baš me je iznenadila. Jedva čekam da je vidim sutra.
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 30.12.2010 12:12:00
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
koleginica je dobila rezultate plodove vode ,sve je u najboljem redu...nema nikakvih anomalija i nosi ponovo decaka...nek je ziv i zdrav momak.....
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje pozitivne energije 9.1.2011 14:26:00
|
|
|
|
indy_25
|
Evo jedne novogodisnje
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje pozitivne energije 9.1.2011 14:27:24
|
|
|
|
indy_25
|
Odsjekla sam siske
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 13.1.2011 18:55:03
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje pozitivne energije 13.1.2011 19:02:09
|
|
|
|
indy_25
|
Hej pa ti si jarac ko i ja meni je 19 januara inace to je meni najbolji horoskopski znak nije sto je moj
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje pozitivne energije 13.1.2011 19:03:53
|
|
|
|
indy_25
|
Od kud moje slike ovdje nikad ih nisam stavila u ovu temu bas sam zbunjena
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje pozitivne energije 13.1.2011 19:04:49
|
|
|
|
vonavoj
|
bas sam htela da vas pitam sto ste u ovoj temi..xixiix super su ti siskice! mislim da je rr poludeo..pogledajte gore je druga tema! menja se boja,sada ce biti zelena,ne vise plava boja
< Poruku je uredio vonavoj -- 13.1.2011 19:05:50 >
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje pozitivne energije 13.1.2011 19:05:05
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: indy_25 Od kud moje slike ovdje nikad ih nisam stavila u ovu temu bas sam zbunjena ja sam ih videla još pre neki dan, samo si ti mogla da ih postaviš
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 13.1.2011 19:06:55
|
|
|
|
Ana RR
|
Pošto je neko promenio naziv teme, odgovarajte na moj post da bi ispravili. Tnx.
< Poruku je uredio Ana RR -- 13.1.2011 19:07:10 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Tema za istresanje pozitivne energije 13.1.2011 19:07:58
|
|
|
|
indy_25
|
Pa ove sam slike htjela da stavim u temi kako zamisljamo forumasice i ukucala sam tu temu i stavila slike nije ova tema bila nikako
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 13.1.2011 19:08:28
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Pošto je neko promenio naziv teme, odgovarajte na moj post da bi ispravili. Tnx.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 14.1.2011 23:21:11
|
|
|
|
Iwana87
|
ja sam danas prepuna pozitivne energije,konacno pokrecem svoj zivot ,protekao je jedan divan suncan dan,mi ga proveli u setnji i sad spavamo dok mama uziva uz komp i muziku
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.1.2011 10:54:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne znam jeste l' čitali vesti od jutros, al' izgleda da nam ide drug Tomica KLIK
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.1.2011 10:56:58
|
|
|
|
Jeca*
|
ja cutim, primirila sam se, cekam da zvanicno ode pa da otvaramo šampanjac
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.1.2011 10:57:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Koje li će zlo posle njega doći
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.1.2011 11:01:39
|
|
|
|
minavb
|
Ne verujem dok ne vidim.
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.1.2011 11:10:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja reko' da iščekujemo zajedno
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.1.2011 11:14:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam se nakr'o i sad idem da se od istog odmorim ...
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.1.2011 11:14:35
|
|
|
|
Jeca*
|
ma samo idi!!!!
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.1.2011 11:15:47
|
|
|
|
Ana RR
|
I ne okreći se, sine
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?