Dove -> RE: Nema te, a htela sam ti reći ... (14.9.2011 23:08:55)
|
Sta mi bi da udjem na ovu temu!!![sm=smiley19.gif] Mama i tata su se razveli 90-te godine.Tata se ponovo ozenio a mama... Eh,uvek je bila posebna na sebi svojstven nacin. 2000-te god njoj se gubi svaki trag.Secam se zadnji put sam je videla 6.juna na njen rodjendan.Bila sam trudna sa mojom Milicom.I od tada nista.Znala sam da ce jednog dana stici ajcrnje vesti,ali toliko crne...E to nisam mogla da zamislim. Kako je zivela,tako je i otisla da niko nezna.Samo su nam javili iz opstine da je umrla gle ironije na 8.mart ove godine i da je sahranjena o trosku drzave na Zbegu u Borci.Nisam mogla ni suzu da pustim,bila sam kao kamen. Otisla sam na grob cim se ukazala prilika.Samo krstic sa imenom i prezimenim i nista vise.Ni cvet...ni sveca.... Polozila sam buket milujuci krst i bukvalno zavristala na sav glas.Tako sam zelela da je vidim,da vidim kako bi se radovala unucicima,da je cujem kako prica i kako mi govori da ce jednog dana sve biti u redu.Zasto majko,na takav nacin,zasto kao lutalica kad si imala nas dve???Zasto sama majko,kad smo imale sve da ti damo!!!Mi,tvoje jedine dve cerke,tvoje vile!!! Pocivaj u miru,pronadji ga na onom svetu kad na ovom nisi mogla!!!
|
|
|
|