milenatea -> RE: Nema te, a htela sam ti reći ... (6.7.2011 14:13:43)
|
[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]. znam kako se osecas, znam kakav je to bol i kako bi joj viknula u lice "mama, volim te i nedostajes mi!!!" I ja imam tu nesnosnu potrebu[sm=smiley31.gif] IZVORNA PORUKA: mikica sa svako vece kad legnem pomolim se Bogu i tebi mama da nas cuvas i bdis nas nama. proslo je pet i po godina otkad si me napustila, bez pozdrava ili bilo kakvog upozorenja.jednostavno te ujutro vise nije bilo.nisi znala da cu plakati dugo, nekad mislim da nikad necu ni prestati... nisi otisla kad si mi trebala, uvijek mi trebas! bilo sta da radim pitam se kako bi bilo da si tu, puno toga se desilo onako kako si rekla. ali, sta god da radim uvijek pokusavam da budes ponosna na mene. skoro svaku noc sam te sanjala, budila bih se tuzna sto je to bio samo san jer tako silno zelim da si tu... da vidis kako sam, znam da bi bila ponosna sto sam se udala, imam svoj dom... mama, rodila sam sina! tvog unuka! ima samo 12 nedelja ali vec lici na tebe, ima tvoje krupne plave okice koje me na momente tako ozbiljno pogledaju da imam utisak da dopiru negdje duboko u moju dusu... danas sam gledala tvoje slike... sjecam se kako si uvijek hranila vrapce i kad god vidim vrapca pomislim da je to neki glas od tebe... ne sanjam te vise tako cesto otkad se Luka rodio.nisam tuzna, znam da si stalno pored nas... osjetim te u Lukinom pogledu. mama, volim te i nedostajes mi!!! [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
|
|
|
|