jabudic -> RE: Autizam zbog vakcina (?!) (28.1.2015 19:42:43)
|
Moji su primili sve vakcine i savršeno su napredni obojica. Jakov je na pregledima kod neurologa uvjek izlazio sa doktorom za ruku, jer on nije mogao da sakrije oduševljenje i morao je svima da ispriča da ne vjeruje da dijete od 3g tako priča, razumije, prepričava, izmišlja neke stvari. Rekao je:"Ovo dijete ne da nema motoričkih i duševnih smetnji, nego je jednom riječju genijalno! N je takodje super napredan za svoje godine, a redovno vakcinisan. Sad što se poklopilo da je napad bio ubrzo posle vakcine... Ubacilo mi je crv sumnje, ali ne mora da znači, nisam isključiva, jer evo i ja redovno vakcinisana, i svi moji, pa svi zdravi kao drijen. Kažem opet, samo da se izliječi... On je imao uz to otežavajućih okolnosti, upala pluća, rinitis, ogromni krajnici, askarijaza (kasnije utvrdjena), tako da nije mogao da diše, sve je moglo biti od nedostaka vazduha, grmjelo je - od straha, askarijaza - paraziti izvuku minerale, pa izaziva trzanje mišića, a on j eimao sve to odjednom. Zanimljivo što je legao kao zdrav, a sve ovo mu se naknadno utvrdilo u bolnici.
|
|
|
|