Jacaca -> RE: Nocno mokrenje (25.2.2009 14:05:18)
|
Ne znam da li je ovo za ovu temu ali mozda roditeljima pomogne, mene mama nije mogla da odvikne od nocnog mokrenja do 5. godina, to je za sve ukucane i mene postala nocna mora, kaze da kada je primetila da cele noci ne zelim da zaspim da se ne bih upiskila posto sam bila vec veoma svesna, a nisam mogla na to da uticem, bila sam i sama jako tuzna jer se mama ljutila na mene. Elem, odvela me je kod lekara i pronasli su mi eserihiju u velikim kolicinama, a naravno ona ugrozava bubrege, dok sam se igrala sa decom mrzelo me je da skoknem do kuce i piskim, vec sam trpela do poslednje kapi krvi. tako sam napravila u jednom delu mokracnog kanala prosirenje, koje je bilo pogodno za razvoj bakterija, jer se u prosirenju zadrzavala mokraca. Tada su krenule opasne muke, radili su mi sest dilatacija, ne bih da vas zamaram sa tim ali i danas imam traumu od toga, to vam je u kratkim crtama, sest porodjaja, a imala sam samo pet ipo godina, uzas. Zato bez grdnje, ako ne ide kako ste zamislili proverite mokracu. Otkud znam mozda nekome pomogne.
|
|
|
|