Peace* -> RE: Nocno mokrenje (3.6.2014 8:26:42)
|
Evo me Dijana. [sm=smiley1.gif] Luka je dnevnu pelenu skinuo to leto kad je napunio 2 god, negde u junu je skinuo a u julu napunio 2. Mislim da sam tek sledeće leto pokušala da skinem noćnu, ne sećam se baš, ali to nije imalo smisla. Iako sam ga dizala da piški, gotovo svako jutro bi se budio mokar, tj, ja bih ga budila, jer se on nije budio. Bio bi prehlađen posle dve -tri takve noći, tako da sam ja to brzo batalila. Pošto nije više prihvatao pelenu, stavljala sam mu je tek kad zaspe. Najčešće sam ga ostavljala bez dok sam ja budna, pa bih ga odvela da piški, vratila u krevet i stavila pelenu. Definitivno je noćnu skinuo negde pred 4ti rođus, kad je muž pitao hoćemo li ga ženiti iz pelena. I jednostavno, ja sam rekla mužu da se onda on s tim mlati, ja sam bila u poslednjem tromesečju trudnoće, i muž mu je skinuo pelenu. Kako? Prosto mu je skinuo pelenu, dogovorili su se da će ovaj da ustaje i piški, i on je poslušao tatu. [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Desilo se možda još svega par puta. Sa Markom sasvim druga priča. Isto je dnevnu pelenu skinuo to leto pred 2gi rođ (u maju skinuo, u sept napunio 2), pokušavala sam sa oko 2,5 da mu skinem noćnu, 3 nedelje se nije upiškio, a onda posle svaku noć. Vratila mu pelenu. Posle nije hteo da skine pelenu, jedva smo se ubedili, negde oko 3eg rođ, i od onda ne piški u krevet. [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|