Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Transplantacija organa 17.10.2012 21:07:16
|
|
|
|
mihi
|
Nedjo imaš li neke info.
|
|
|
|
RE: Transplantacija organa 17.10.2012 21:25:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Samo znam da je stabilno, na intenzivnoj su pa mi se ne javljaju Hvala vam na podršci
|
|
|
|
RE: Transplantacija organa 17.10.2012 21:30:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Sad videh ovo... Držim fige za malog junaka.
|
|
|
|
RE: Transplantacija organa 17.10.2012 21:45:46
|
|
|
|
LillyT
|
Uf, sećam se kada smo čitale i plakale na ovoj temi Držite se, mora biti dobro
|
|
RE: Transplantacija organa 17.10.2012 21:50:17
|
|
|
|
Snelle
|
Uh....dete
|
|
RE: Transplantacija organa 18.10.2012 12:25:25
|
|
|
|
mihi
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Samo znam da je stabilno, na intenzivnoj su pa mi se ne javljaju Hvala vam na podršci Nikada ne mogu da se pomirim sa tim da tako mala deca moraju da prolaze kroz takve stvrai. Nedjo iskreno svim srcim želim tvom bratancu da se što pre oporavi!
|
|
|
|
RE: Transplantacija organa 18.10.2012 12:28:40
|
|
|
|
mihi
|
A juče sam se isplakala ko kiša, kod Miloša u vrtiću juče akcija neka devojčica iz njihove PU 11 april ima karcinom oba bubrega i mora na transplantaciju u bolnicu St Jude u Memfisu, baš su se lepo organizovali ima dosta vrtića nadam se da će skupiti pare.
|
|
|
|
RE: Transplantacija organa 18.10.2012 12:29:35
|
|
|
|
Rivana
|
Drzimo pesnice da uspe, kad cujem da se deca ovako muce, pomislim Boze ima li te....
|
|
|
|
RE: Transplantacija organa 18.10.2012 12:37:14
|
|
|
|
*Alexx*
|
Neđo, kakve su vesti? Mm ima kolegu čija ćerka mora na transplantaciju srca i sad skupljaju pare za inostranstvo, jer u našoj ludoj zemlji se ne vrši transplantacija... Treba skupiti 100.000 evra... užas Ljubimo mališu!
|
|
RE: Transplantacija organa 18.10.2012 12:39:21
|
|
|
|
Jeca*
|
Nedjo ne znam sta bih drugo rekla
|
|
RE: Transplantacija organa 18.10.2012 12:43:34
|
|
|
|
dunja RR
|
Neđo, Mayo
|
|
RE: Transplantacija organa 18.10.2012 12:58:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Nemam još nikakvih vesti, hvala vam svima što brinete Još uvek su na intenzivnoj pa se ne javljaju alexx, zar im ne pomaže država? Mom bratu je država pokrila troškove za sve operacije, samo oni moraju tamo da žive sve to vreme, što je užasno skupo, naravno, brat je na neplaćenom a snaja ne radi...ma, užas. Mihi, nadam se da će uspeti da skupe pare i da će devojčica biti dobro
|
|
|
|
RE: Transplantacija organa 18.10.2012 13:02:37
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR alexx, zar im ne pomaže država? Iskreno, nemam pojma. Znam samo da su u firmi mm skupljali pare. Držim palčeve, kažiprste i sve redom prste da mališa konačno prihvati jetru i da više nemaju problema
|
|
RE: Transplantacija organa 18.10.2012 13:05:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala
|
|
|
|
RE: Transplantacija organa 18.10.2012 13:07:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Tek sad vidim. Nedjo
|
|
|
|
RE: Transplantacija organa 18.10.2012 13:27:46
|
|
|
|
daca77
|
Nedjo Znam kako sve to izgleda,jer je majka mm imala pre par god i sve je bilo ok do pre par meseci, kada je utvrdjeno da je virus hepatitisa b napao i novu jetru . Za onu prvu operaciju su morali da kesiraju 100.000Eura u inostranstvu.
|
|
|
|
RE: Transplantacija organa 18.10.2012 13:38:19
|
|
|
|
mamamikka
|
držimo palčeve
|
|
RE: Transplantacija organa 18.10.2012 23:41:26
|
|
|
|
magnetic
|
|
|
RE: Transplantacija organa 28.7.2013 11:48:39
|
|
|
|
Katarina777
|
Citam ovaj forum i posto imam slicnu situaciju sa transplatacijom jetre kod bebe stare 4 meseca zamolila bih korisnika Anoniman da mi se javi na email kdjunisijevic@yahoo.com i pomogne mi nekim informacijama. Ili bilo ko drugi ko je prosao nesto slicno u Bergamo Italija. Hvala unapred
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?