Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 4.11.2013 8:17:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jao Brkovi sta radite, kako ste danas Moji nisu tako vidlljivi pa ih ne skidam, ima mozda par dlacica koje skinem pincetom. Ali par puta sam ih skidala onim trakicama sto sam dobila od RR - Lycia
|
|
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 4.11.2013 8:32:08
|
|
|
|
Trcosava
|
Svaka tebi čast ako možeš depilatorom da skidaš nausnice. Efekat ne može da bude uvek isti, kao što i sama znaš. Osim ako nemaš ultra jake dlake. Po mojem dlake vremenom oslabe, a onda depilator ne može lepo da ih uhvati i onda ih kida. Nausnice skidam ili onih trakicama (koje mi padnu pod ruku) ili kad odem na depilaciju, očupam i nausnice - tada je topli vosak. IZVORNA PORUKA: Torbica Ja nikad nisam koristila topli vosak, nemam pojma kako radi. Preptostavljam da je efekat isti kao i kod ove cupalice?!
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 4.11.2013 12:52:14
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Svaka tebi čast ako možeš depilatorom da skidaš nausnice. IZVORNA PORUKA: Torbica Ja nikad nisam koristila topli vosak, nemam pojma kako radi. Preptostavljam da je efekat isti kao i kod ove cupalice?! Da, Torbice, svaka čast! Ja tom čupalicom izdržim samo da skinem prednju stranu potkolenica i zadnju, onaj niži deo, sve ostalo ne mogu. Imam baš jake dlake, a depiliram se već 18 godina redovno (od svoje 14.) i rekla bih da su sada mnogo slabije nego pre i dosta su se proredile. Baš kad je frka, onda se obrijem, ali to je jako, jako retko. A ta čupalica, kako je nazva Torbica, stoji za hitne slučajeve, ali kad je pogledam, padne mi mrak na oči. Stvarno ne znam kako izdržiš da sidaš ne samo nausnice, već sve to što si navela. Možda ti nisu tako jake dlake. Ja sam bliži rođak majmuna.
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 4.11.2013 13:00:19
|
|
|
|
Torbica
|
Trco, Didy, meni je osnovni problem sto imam osetljivu kozu i te trakice koja sam probala u par navrata za nausnice, uvek, ali uvek mi naprave bubuljice. Smedja sam, nemam preterano jake dlake, ali moraju se skidati. Znate kako, stisnem zube, tih dva minuta, bukvalno, brojim u sebi... Xa noge i prepone sam isto navikla tako. Nisam nikad koristila topli vosak, veze nemam, mada, sva ta neka hemija me iziritira. Ovo moje kad pocupam, namazem alkohol i nema bubuljica. Boli ali vredi.
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 4.11.2013 13:09:35
|
|
|
|
Didy
|
Ja imam preosetljivu kožu i jedino od čega se ne iziritira je topli vosak. Od svega ostalog se jako zacrveni. Ako prepone slučajno moram da obrijem, to su takve bubuljice i crvenilo i svrab da mi dođe da plačem. A moje dlake su toliko jake da mi često ostane krv na svakoj pori iz koje se iščupa dlaka. I baš me boli čak i topli vosak, ali tu par sekundi traje skidanje cele trake i tu stisnem zube i kraj. Ta mala čupkalica me raspameti koliko boli.
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 4.11.2013 13:14:00
|
|
|
|
Torbica
|
Moracu da probam ja taj topli vosak, pa da uporedim! Cim budem u apoteci, kupujem!
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 4.11.2013 13:14:53
|
|
|
|
lesica
|
Ja ih ne skidam.. nema ih
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 4.11.2013 13:16:46
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja retko depiliram brkove hvala Bogu ne rastu mi tako brzo
|
|
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 4.11.2013 13:23:19
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Moracu da probam ja taj topli vosak, pa da uporedim! Cim budem u apoteci, kupujem! Samo budi oprezna da se ne ispečeš. Ja sam par puta probala sama, nije problem, ali mnogo bolje mi je kad mi sestra skine, ipak je ona profesionalac. Bolje - u smislu da skine svaku dlačicu. IZVORNA PORUKA: lesica RR Ja ih ne skidam.. nema ih Zavidim ti jako. Meni su moje dlake noćna mora, rastu kao blesave. Vremenom sam se opustila, ali dok sam bila mlađa, izluđivale su me.
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 4.11.2013 13:24:38
|
|
|
|
Trcosava
|
Torbice, ja skidam i na nogama i na preponama depilatorom, ali nema šanse da bi nausnice čupala tim. Što se tiče bubuljica, de proveri malko hormone. Zavisi i kada ih čupaš. Napr meni su ranije izlazile te sitne bubuljičice, pa onda budu one bele. Čime god da čupam naprave se, đa topli đa hladni đa trakice. Evo sada ih (pu pu pu) nema. Kupovala sam ranije licia trakice i obavezno posle namažem onim maramicama koje su za posle depilacije. Budem crvena, ali nema bubuljica. Gledaj da se čupaš uvek posle menstruacije. Sad ste me podsetile na depilator, moram da ispišem nešto u temi.
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 4.11.2013 13:59:23
|
|
|
|
minnica
|
Nemam vidljive brkove i nadam se da će tako i ostati.
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 4.11.2013 14:06:13
|
|
|
|
Peace*
|
Dva puta u životu sam skinula brkove: pred svoju svadbu i pred deverovu. Pred svoju sam ok prošla, a pred deverovu kukuuuu... 7 dana sam imala gnojanice.
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 4.11.2013 14:14:44
|
|
|
|
Torbica
|
Hvala ti Trco za savet. Nisam znala to. Kad god da ih cupam cupalicom, nista od bubuljica, a kad god tim Lycia trakama uvek ih bude, uzas. Ajme, da se ne opecem. Vidim ja da cu se drzati cupalice. Jednom sam cak i u Salon otisla, skinuli mi trakicama i opet bubuljice!
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 4.11.2013 14:22:15
|
|
|
|
Jole84
|
Brkovi-šta radite? Hvala na pitanju,dobro smo,malo više rastemo u trudnoći al niš' strašno
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 4.11.2013 14:24:34
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Moracu da probam ja taj topli vosak, pa da uporedim! Cim budem u apoteci, kupujem! Meni je on super. Samo sam se prosli put zeznula, kada kupujes otvori kutiju da vidis jel tamni (bas vosak) jer sam ja uzela neki a on unutra beo, pa se razvlaci, uopste nece da se zasusi na kozi .
|
|
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 4.11.2013 14:50:07
|
|
|
|
Torbica
|
Hvala Nato!
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 10.11.2013 22:42:48
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja ih depiliram voskom,izrastu za nedelju dana,uzasni su.Dlake su mi crne i jake,bas grozne...
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 11.11.2013 13:15:25
|
|
|
|
Alexxa
|
Ja bi trevbalo da ih depiliram na 3 dana, uspem da razvučem na 5. I meni su grozne i prilično tamne dlake, a imam ih i na bradi. Bez voska ne fukcionišem.
|
|
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 11.11.2013 15:34:47
|
|
|
|
hanka
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Brkovi-šta radite? Hvala na pitanju,dobro smo,malo više rastemo u trudnoći al niš' strašno Kraljice,bices brkata na sledecem druzenju Ja iscupam pincetom po 10ak dlacica onako sa strane a ostale nisu tolliko vidljive.....valjda
|
|
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 11.11.2013 20:47:43
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Figaro88 Ja ih depiliram voskom,izrastu za nedelju dana,uzasni su.Dlake su mi crne i jake,bas grozne... Isto na 5 - max 7 dana su spremni za skidanje.
|
|
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 12.11.2013 15:08:49
|
|
|
|
Jole84
|
IZVORNA PORUKA: hanka IZVORNA PORUKA: Jole84 Brkovi-šta radite? Hvala na pitanju,dobro smo,malo više rastemo u trudnoći al niš' strašno Kraljice,bices brkata na sledecem druzenju Ja iscupam pincetom po 10ak dlacica onako sa strane a ostale nisu tolliko vidljive.....valjda Za druženje ću da ih ugladim da ne bockam kad vas ljubim
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 12.11.2013 15:25:30
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Brkovi-šta radite? Hvala na pitanju,dobro smo,malo više rastemo u trudnoći al niš' strašno ja se uvek nasmejem kada procitam naziv teme
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 12.11.2013 18:53:01
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: madre IZVORNA PORUKA: Jole84 Brkovi-šta radite? Hvala na pitanju,dobro smo,malo više rastemo u trudnoći al niš' strašno ja se uvek nasmejem kada procitam naziv teme I ja.
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 27.5.2017 8:00:39
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Redovno depiliram nausnice hladnim trakama, crveni se prvi dan, posle ok. Sada imam problem sto se drugi dan pojave sitne bubuljice. Ne znam zašto odjednom pocelo tako da bude. Do sada sam imala problem sa bubuljicama posle depilacije samo na rukama.
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 27.5.2017 9:19:47
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sama skidam nausnice onim trakicama. Skinem uveče, odmah namažem sudokrem i ne bude crveno.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Vaši saveznici za mladalačku i blistavu kožuBeograd, 4. oktobra 2024. - Mislite li da je nemoguće spojiti sofisticirane ukuse hrane s vrhunskom negom lica? Upravo j...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?