Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.9.2012 20:10:23
|
|
|
|
Ares *
|
mnogo jace ibijaju poske brijanja
|
|
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.9.2012 21:00:27
|
|
|
|
Kugla12
|
ja svoje depiliram voskom periodicno, a onu poneku dlacicu sto se uzjoguni pa nikne sama za sebe, pocupam pincetom...
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.9.2012 21:03:44
|
|
|
|
jovicaa
|
ja sam ranije cupala trakicama, ali posto su mi siromasni jako, sad ih pustam.. barem ja mislim da se ne vide
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.9.2012 21:12:59
|
|
|
|
Kugla12
|
ma najbolje je kad se ubijedis da se ne vide... tako sam ja neki period zivjela u ubjedjenju da se ne vide, nisam se nesto ni zagledala pretjerano, medjutim u nekom momentu sam izasla napolje na sunce i kad sam vidjela sta je to sto se 'ne vidi' umrla sam od sramote....mada mi je bilo lijepo do tog trenutka...
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.9.2012 21:55:40
|
|
|
|
jovicaa
|
ja nemam ogledalo zezam se... stvarno imam jako svetle i retke dlake, i obrve se jedva nesto primeti kada ocupam. a brkovi se NE VIDE poricanje je prva faza izlecenja
< Poruku je uredio jovicaa -- 29.9.2012 21:56:56 >
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.9.2012 22:49:00
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Skidam ih nekom kremicom jednom mesecno...slabo rastu,a i slabo se vide i sa naocarima i bez
|
|
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.9.2012 22:52:31
|
|
|
|
viking
|
Ja uvek kada vidim ovu temu u glavi pročitam kao da neko pita Brkove šta rade
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.9.2012 22:53:57
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.9.2012 22:54:05
|
|
|
|
MERYEN
|
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.9.2012 22:54:19
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.9.2012 22:54:57
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Ja uvek kada vidim ovu temu u glavi pročitam kao da neko pita Brkove šta rade
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 29.9.2012 22:56:57
|
|
|
|
madre
|
skidam lycia trakicama.
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 1.10.2012 12:14:39
|
|
|
|
Figaro88
|
Ja skidam voskom na dve nedelje.Dlacice su mi crne i strasno brzo rastu,bas me nerviraju
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 1.10.2012 12:25:56
|
|
|
|
indy_25
|
Imam komsincu Iranku i ona je vjesta sa skidanjem dlacica i cupanjem obrva sa koncem, tako da odem kod nje jednom mjesecno da mi pocupa dlake s brkova koncem a prije sam ih brijala jednom mjesecno.
|
|
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 1.10.2012 12:29:28
|
|
|
|
twinss
|
hahaha umrla sam od smeha kad sam procitala, tako sam i ja IZVORNA PORUKA: Kugla12 ma najbolje je kad se ubijedis da se ne vide... tako sam ja neki period zivjela u ubjedjenju da se ne vide, nisam se nesto ni zagledala pretjerano, medjutim u nekom momentu sam izasla napolje na sunce i kad sam vidjela sta je to sto se 'ne vidi' umrla sam od sramote....mada mi je bilo lijepo do tog trenutka...
|
|
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 1.10.2012 13:58:55
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: madre skidam lycia trakicama. i ja! ranije sam išla kod kozmetičarke a sad nemam vremena za to pa sredjujem sama
|
|
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 1.10.2012 14:30:10
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: twinss tako sam ja neki period zivjela u ubjedjenju da se ne vide Ja i dalje živim u ovom ubeđenju
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 1.10.2012 14:32:22
|
|
|
|
jovicaa
|
IZVORNA PORUKA: Snelle IZVORNA PORUKA: twinss tako sam ja neki period zivjela u ubjedjenju da se ne vide Ja i dalje živim u ovom ubeđenju meni se nesto ni obrve ne vide u poslednje vreme
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 1.10.2012 14:38:04
|
|
|
|
twinss
|
razumem ja kreme za depilaciju, vosak, el.pinceta itd al kad sam svoju drugaricu videla kako se brije sa brijacem i penom za brijanje kao muskarac ispale mi oci.
|
|
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 19.10.2013 21:22:53
|
|
|
|
dunja RR
|
Jaoooo IZVORNA PORUKA: twinss razumem ja kreme za depilaciju, vosak, el.pinceta itd al kad sam svoju drugaricu videla kako se brije sa brijacem i penom za brijanje kao muskarac ispale mi oci.
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 3.11.2013 19:10:20
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: twinss razumem ja kreme za depilaciju, vosak, el.pinceta itd al kad sam svoju drugaricu videla kako se brije sa brijacem i penom za brijanje kao muskarac ispale mi oci. Pa kako joj se ne pojave one crne tackice. Hihi. Za mene je topli vosak zakon. Obavezan na svake 2 nedelje.
|
|
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 3.11.2013 19:16:08
|
|
|
|
Torbica
|
Elektricni depilator - kod mene za potkolenice, prepone i brke.
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 3.11.2013 22:38:55
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Ja uvek kada vidim ovu temu u glavi pročitam kao da neko pita Brkove šta rade Hahaha. Evo, ništa, nerviramo žene. Ja skidam toplim voskom, tj. sestra mi skida pošto je kozmetičarka. Kad idem na depilaciju nogu, ruku i prepona (svake 3 nedelje), onda skinem i brkove.
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 4.11.2013 8:04:26
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja videh tek sad ovu temu....Ja skidam sa toplim voskom
|
|
|
|
RE: Brkovi - šta radite??? 4.11.2013 8:16:09
|
|
|
|
Torbica
|
Ja nikad nisam koristila topli vosak, nemam pojma kako radi. Preptostavljam da je efekat isti kao i kod ove cupalice?!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Vaši saveznici za mladalačku i blistavu kožuBeograd, 4. oktobra 2024. - Mislite li da je nemoguće spojiti sofisticirane ukuse hrane s vrhunskom negom lica? Upravo j...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?