Štetica -> RE: Antimilerov hormon (21.5.2014 10:14:35)
|
Za sve koje imaju nizak AMH,malo da vam dam nade. Naime moj amh posle tri neuspele IUI je bio u jednoj labaratoriji 0,2 u drugoj 0,56,sa tim rezultatom prolazim komisiju za vto,i na prvoj vto dobijem 4jajne celije,tri su mi vratili,ali vto neuspeva. Sa istim rezultatom ponovo idem na komisiju(posle 4 meseca) radim drugu vto,opet 4 jajne celije,ali loseg kvaliteta,vracaju mi samo jedan embrion i beta opet 0.DR mi saopstava da se to desava zbog niskog amh i visokog fsh,i da je pitanje kakve bi bile celije u trecem pokusaju ako bi uopste do njih i dosli sa stimulacijom. U aprilu odem u lab da proverim samo amh i fsh,da vidim kakvo je stanje i tu je usledio sok,FSH 17,5 a AMH <0,1. Nema jajnih celija,i ako ih uopste ima kvalitet je verovatno ravan 0. Dolazi maj,meni ciklus kasni,31dc uradim test i vidim [sm=modricrtici.gif],neverujem u to i 32dc odem da uradim betu,iznosila 3116.Desila se prirodna trudnoca. Sutra sam 6+2 i idem na prvi uz da potvrdim trudnocu i ako bog da cujem srcanu radnju.
|
|
|
|