mara1981 -> RE: Antimilerov hormon (26.9.2014 11:35:22)
|
Radila sam AMH i ocajna sam, vrednost mi je 0.15!!!! Procitala sam od pocetka iskustva svih vas, vidim da nije bas merodavno, ali da mi bude bas tako nizak...to bas nisam ocekivala![sm=smiley19.gif] Inace imam jednog decaka 3.5 god, napravljen iz prvog puta, sada kada zelimo drugu bebu, ispostavi se da nam vec godinu dana ne ide, pa me zato dr uputila da uradim AMH! Sledece nedelje joj nosim rezultat, da vidim sta dalje, ali sam bas ocajna kad pomislim da mozda nece biti sanse za drugu bebu... [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] Jel ima neko da je prirodno ostao u drugom stanju sa tako niskom vrednoscu AMH? Inace sam radila u Konzilijumu i rezultat mi nije stigao ni posle 7 dana, pa kada sam ih zvala da pitam sta se desava, ona je ukucala moje ime i onda mi rekla da sacekam, i posle par minuta mog cekanja je rekla da je to navodno u prosecu ali da nazovem uvece da pitam tog kolegu da li je uradio. I uvece mi na mejl stigao rezultat... malo mi je samo bilo cudno, sta da nisam pozvala...da li je to onda odradjeno kako treba...nemam pojma
|
|
|
|