vukosava -> RE: Kupovne ili domace kasice (18.7.2011 15:25:20)
|
Al je "vruca" tema. Kad god ostavim jednu poruku sledi bar dva''''es drugih. Moje dete je prvi put probalo kasice sa svojih sest mesesi po preporuci pedijatra naravno. Kupovne su mi pola dolara a racun za vodu mi je inace 120 dolara. Malo drugacija racunica. Meni je znatno jeftinije kupiti kasice. Elem, do sada je probala kupovnih kasica: grasak, boraniju, sargarepu, sweet potatoes, squash - valjda je to tikvica ili neka bundeva sta li, breskve, jabuke, banane, kruske i to je to. I dalje joj dajem to i vrtim u krug. Meso cu kad napuni 8 meseci. Za sada jede kupovne vocne i povrtne i za sada joj dajem samo jedno voce i povrce u jednom obroku i tako vrtim cetiri puta dnevno to. Jednom dnevno novo, i tako novo ide 5 dana. Kupujem Gerber (Nestle firma), Earth''s Best i Beach Nut, nisu smrdljive uopste, ja pojedem sta ostane dok se mlatim pred njom ne bi li je animiralada jede. Ima ukus tog voca ili povrca, naravno pecenog. Nema soli ni secera. Ne smrdi ni malo, a ako neko misli da su bezukusne moze da dodaje soli i secera. Ja ne vidim sto bih kvarila prirodne ukuse. Meni licno je najlepsi ukus graska, jabuke i sweet potatoes-a.
|
|
|
|