Vika -> RE: Kupovne ili domace kasice (7.6.2011 22:58:55)
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 A o temi... Zaista sam verovala da ce makar jedna od zena lepo priznati da kupuje tegle i teglice jer, prosto, nema vremena da sprema toliko raznovrsnih obroka, ili je na primer, nespretna u kuhinji, ili je, boooooooze moj, lenja. Nego smo sve savrsene i sve bacamo tonu para za nesto sto je, jbt, smesno jeftino kuci, i pri tome zdravije, ako nista, bar znamo sta smo sipale unutra... sve zarad stopedesetogodisnjeg zivota nase dece. A na RR se provodi po ceo dan... Ne mislim da bi takvo priznanje bilo za lincovanje, naprotiv, bilo bi postenije! Pola mojih drugarica mi otvoreno kaze da ih mrzi da kuvaju po ceo dan na ovu vrucinu, kad ima gotovo, kao sto kupuju rostilj i bureke za rucak, i bas ih briga sta mislim i ja, a kamoli neke tamo zene po forumima... IZVORNA PORUKA: Vika Bez ulaženja u raspravu šta je bolje, samo ću se izjasniti o onome što ja radim: kad me ne mrzi, kuvam, ono što imam u bašti ili kupljeno u marketu ali ređe, kada me mrzi dajem kupovne, a najčešće kombinujem npr. skuvam svoj krompir, tikvicu i domaću pileću džigericu pa dodam šargarepu iz teglice ili hipp brokoli sa rižom pomešam sa domaćom piletinom A da vam predložim kombinacija koje su nam se baš svidele: -domaća banana izmiksana sa Frutekovom šljivom -tikvice i banana - bundeva ili jabuka sa piletinom U poslednje vreme u voćne kašice koje sama pravim dodam malo kupovnog soka npr. Hipp ili Frutek, zbog vitamina C Evo ja priznala još na 14. toj strani, a ima još lenjivica koje su se ispovedile javno![image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|