Sanjica26 RR -> RE: Pozoriste (30.11.2018 15:18:07)
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Ja odgledala sinoć sa drugaricom Korešpodenciju, odlična je. Prvi put čini mi se gledam Lečića uživo, baš je glumčina, Anica naravno standardno fenomenalna, Štimac mi je uvek isti [sm=smiley36.gif] Iznenadila sam se Banetom Vidakovićem, koga nešto ne volim zbog njegovih angažmana po pinku, ali odlično glumi na sceni, i deluje kao baš duhovit tip [sm=smiley20.gif] I još neki klinja (Joakim Tasić) glumi, Lečićevog unuka, i na kraju predstave su došli neki predstavnici koječega, fotografi bla bla, i dodelili mu 2 nagrade za najboljeg mladog glumca. Mislim nije on loš, ali kada pored Lečića glumiš, malo si u nezavidnoj situaciji, moj utisak. Čovek razvaljuje kako dobro glumi, naravno tu su godine iskustva. Vidis kako su ukusi različiti. Koleginici se uopste nije dopala ta predstava. Vise joj je legla Hipnoza jedne ljubavi. Kao i svima nama. [sm=smiley1.gif] Ja bih je i ponovila koliko mi je bila dobra. IZVORNA PORUKA: dunja RR Sada jurim jednu predstavu, kažu da je ooodlična, smeh do suza, sa Andrijom Miloševićem i Slobodom Mićalović, ali daje se samo na Čukarici i naravno decembar je odavno rasprodat. Probaću nešto u januaru da nađem, zove se ŠEĆER JE SITAN OSIM KAD JE KOCKA. Ovu sam merkala. Slusala sam kritike.
|
|
|
|