dunja RR -> RE: Pozoriste (24.12.2017 15:47:30)
|
Anči, slažem se, sigurno jedan od najboljih filmova svih vremena. Nisam Bjelin fan, ali odlično je odglumio, odlično. IZVORNA PORUKA: Ana RR Film je vrhunski, umetničko delo, zaista. Ja smatram, a možda grešim, da naši glumci ne umeju da odglume tako dobro kao amerikanci. Tašo, zamisllila sam se sada, hm, moguće i da jeste tako, jer sam ja sve vreme u Bjeli na sceni videla Džeka. Kako god, meni je to bilo odlično. Mislim da je veliki zalogaj glumiti ulogu koju je nekada igrao Džek Nikolson. I posle sam razmišljala, ne znam ko bi drugi mogao da bude toj ulozi, od naših gumaca. Čini mi se da je Dragan pun pogodak. A kako ti se svidela glumica koja glumi glavnu sestru? Meni je bila sjajna (možda da je maaalko starija), mojoj drugarici se nije svidela. I svidela mi se glumica što glumi Kendi Star [sm=smiley36.gif] nemam pojma ko je, ali je bila sjajna. IZVORNA PORUKA: Peace* IZVORNA PORUKA: dunja RR Tašo, kada si gledala predstavu, jel Bjelogrlić igrao Mekmarfija? Ja sam se toliko navikla na Džeka Nikolsona u toj ulozi ( inače ga baš volim(, da prosto ne znam kako će ga Bjelogrlić zameniti. Sve zamišljam Džeka na sceni [sm=smiley36.gif] Jeste. Ja nisam gledala film, pa prosto ne poredim. Oni koji su gledali film kažu da je Bjela glumio Nikolsona, a ne igrao ulogu.
|
|
|
|