Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Idemo u pozorište - NS 13.3.2013 10:58:41
|
|
|
|
Anoniman
|
pa probaj ali znas , kad se pogase svetla pa krene muzika pa se odjednom svetlo upali user posted image probaj al sednite negde blizu izlaza Haha, vec vidim scenu - najglasnije vristanje u istoriji pozorista .. Skroz sam zaboravila da se plasi mraka..
|
|
|
|
RE: Idemo u pozorište - NS 13.3.2013 13:01:30
|
|
|
|
jance
|
Ogi je izdrzao skoro sat vremena da gleda muzicki festival Skoljkice. prvi dan smo kao seli na kraj reda ako bude problema, ali njemu u vise smetali ljudi koji su ustajali i izlazili iz reda nego bilo sta drugo. sutradan smo seli na sredinu reda i sasvim je mirno gledao, kazem skoro sat vremena.
|
|
RE: Idemo u pozorište - NS 13.3.2013 13:04:19
|
|
|
|
Didy
|
Stefan je s godinu dana odgledao celu decju predstavicu, vrlo pazljivo. Sofija je vec neka druga cvecka, nju mesto ne drzi. Jedva je izdrzala i na dodeli paketica, posle 10 minuta sam je pustila da trcka okolo. Neces znati dok ne probas, mozda te prijatno iznenadi tvoje rodjeno dete.
|
|
RE: Idemo u pozorište - NS 14.3.2013 11:08:47
|
|
|
|
Anoniman
|
haha, sa njim je svaki dan iznenadjenje .. al' probacemo, sto da ne - samo cu da biram sediste blize izlazu :O)
|
|
|
|
RE: Idemo u pozorište - NS 27.6.2013 23:41:51
|
|
|
|
Bebilina
|
Mi bili u pozoristu danas, cera, sin i ja sa citavim bebi drustvom, 15-oro nas je bilo Malac je bio super, najvise mu je pevanje i igranje drzalo paznju, ko hipnotisan je bio. I deo gde su ugasili svetla, upalili lampe i pravili oblike morskih stvorenja na platnu. Sa 10.5 meseci se nisam nadala da cemo tako dobro proci. Seka ko uvek opcinjena scenom. A predstava je bila interpretacija 4 knjiga cuvene decije spisateljice, jako lepo odradjena.
|
|
RE: Idemo u pozorište - NS 28.6.2013 7:49:55
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi bas planirali ovih dana na neku predstavu za decu kad nema nista na repertoaru jos od 13 juna .. godisnji il sta vec.... al od septembra idemo obavezno! T voli da gleda predstave u vrticu su vec imali par puta, na ZDI u centru kad su odrzavane predstave nije treptala
|
|
|
|
RE: Pozorište za decu 21.11.2013 22:01:55
|
|
|
|
Modessty
|
Drage moje ova tema je pridružena temi "Pozorište za decu" pa vas molim da nadalje sve vezano za pozorišne repertoare pišete u toj temi. Hvala!
< Poruku je uredio Modessty RR -- 21.11.2013 22:21:20 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?