Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Idemo u pozorište - NS 4.10.2010 11:39:23
|
|
|
|
Maya21
|
Drage NS mamike, u Pozoristu Mladih su cele ove nedelje besplatne predstave za malisane. Hajde da se dogovorimo pa ih povedemo na neku
|
|
|
|
RE: Idemo u pozorište - NS 23.11.2012 9:08:24
|
|
|
|
jance
|
nisam htela da otvaram novu temu, reko ajd da osvezim staru... u NS u subotu i nedelju su Bajkodani... citanje bajki, predstavljanje knjiga, pozorisne i lutkarske predstave ovde mozete videti REPERTOAR
|
|
RE: Idemo u pozorište - NS 23.11.2012 11:04:02
|
|
|
|
isidora88
|
Jance koliko de placa? Mozda bismo sutra isli. Zna li neko hoce li biti sneskograda ove godine? To je bilo kad sam bila trudna, bas je lepo izgledalo,puno decice,odvela bih Mateju ove godine, samo da bude
|
|
RE: Idemo u pozorište - NS 23.11.2012 11:23:39
|
|
|
|
jance
|
nisu spominjali da se placa. ja gledala na jutarnjem programu RTVa.. cek da vidim dali postoji neki kontakt tamo pa da pitam, da ne bude kao za one psihofizicke pripreme za trudnice... nisu nista rekli za cenu kad su pretstavljali na jutarnjem programu, sreca pa sam se interesovala , placa je 8000din! tako da ako nadjem kontakt cu da pitam
|
|
RE: Idemo u pozorište - NS 23.11.2012 11:24:33
|
|
|
|
Olga75
|
zvercica je prosle subote bila u NS i sa bakom isla na matine , gledale su Malu Sirenu platile su 200 dindzi po osobi
|
|
RE: Idemo u pozorište - NS 23.11.2012 11:38:59
|
|
|
|
Olga75
|
Jance na koji fon si ih zvala , ja boh zvercicu vodila molim te daj mi broj telefona za rezervaciju ja sam glupava jednostavno ne vidim gde pise telefon ili bilo sta gde bih rezervisala karte
< Poruku je uredio Olga RR -- 23.11.2012 11:39:19 >
|
|
RE: Idemo u pozorište - NS 23.11.2012 12:56:19
|
|
|
|
jance
|
nisam ih zvala , nisam ni ja nasla fon, nasla sam samo mail na koji sam im napisala pitanje ali jos uvek nisu odgovorili
|
|
RE: Idemo u pozorište - NS 23.11.2012 13:02:40
|
|
|
|
Olga75
|
ja zvala moju svekrvu jer sam nasla neki broj na koji mi se niko vec sigurno dva sata ne javlja e sad , ona kaze da su te manifestacije besplatne , kaze vodila je deverovu cerku na nekoliko i nije platila nesta ne znam , eto to je jedina infornacija koju imam
|
|
RE: Idemo u pozorište - NS 23.11.2012 13:05:58
|
|
|
|
lesica
|
Ako može ikako da vam pomogne,pa makar i orjentaciono oko cene ako se naplaćuje,u Bg-u je cena ulaznice za decije lutkarsko pozorište "Pinokio" 400 dinara. Mada iz iskustva znam da kada su manifestacije tog tipa u pitanju uglavnom se ne plaća.
|
|
RE: Idemo u pozorište - NS 23.11.2012 13:07:48
|
|
|
|
Olga75
|
ma u Pozoristu mladih je ulaznica 200 dindzi , bila zver prosle subote ali manifestacije , sad sam zbun moja sveki kaze da je za dz a meni se na fon niko ne javlja i tako ma neka zveri kuci , treba lisce pokupiti a i pilice rasterivati
|
|
RE: Idemo u pozorište - NS 23.11.2012 13:39:03
|
|
|
|
jance
|
cela fora je sto nisu spomenuli cenu... kontam da ce tesko na Spensu naplatiti ulaz, ali ko ce ga znati opet... to sto nisu rekli ne mora da znaci da se ne placa nego da se stide da kazu cenu
|
|
RE: Idemo u pozorište - NS 23.11.2012 13:59:04
|
|
|
|
jance
|
evo iskopala sam i bez da mi se bilo ko javi! besplatni su svi programi, ovde imate malko detaljnije KLIK
|
|
RE: Idemo u pozorište - NS 23.11.2012 14:02:02
|
|
|
|
Bebilina
|
Cera i ja idemo sutra da gledamo Pinokija, a tata cuva sina
|
|
RE: Idemo u pozorište - NS 23.11.2012 14:04:12
|
|
|
|
Olga75
|
BEbilina idete negde u NS Jance , ja sam sve te programe pregledala i ko sto kazes nema cane znaci izgleda da je moja sveki u pravu , za teakve manifestacije se ne placaju ulaznice ali , ako idete na predstavu za decu u Pozoriste mladih ulaznica je 200 dindzi po osobi ( eto sam da napisem ?
|
|
RE: Idemo u pozorište - NS 23.11.2012 14:06:12
|
|
|
|
jance
|
pre svega sam mislila na ovo (tu informaciju sam trazila): "Manifestacija će biti održana 24. i 25. novembra u SPC Vojvodina, SPENS-u i Muzeju Vojvodine, a ulaz na sve programe je besplatan."
< Poruku je uredio jance -- 23.11.2012 14:07:01 >
|
|
RE: Idemo u pozorište - NS 23.11.2012 14:08:05
|
|
|
|
Olga75
|
e ,super onda mogu da posaljem zver , mada sveki bi je vodila i da se placa ona je jedina imala hrabrosti da je odvede na predstavu kad je bila jedva dve godine maj sveki ruls
|
|
RE: Idemo u pozorište - NS 23.11.2012 14:08:08
|
|
|
|
Bebilina
|
Ma jok Olga, nego nisam videla ovo Ns iza teme pa mislila da je za sve Izvinjavam se, brisi post
|
|
RE: Idemo u pozorište - NS 23.11.2012 14:09:49
|
|
|
|
Olga75
|
naopako da brisem Bebilina pa deca treba da idu u pozoriste nego mi je bilo cudno , znam da zivis " napolju " ali ko zna mozda ste se zadesili u NS za PInokia, mi ga jos nsmo gledali
|
|
RE: Idemo u pozorište - NS 23.11.2012 14:14:04
|
|
|
|
Bebilina
|
Nismo, nismo, kod kuce smo Nismo ni mi jos gledali Pinokija, pa rekoh red je...
|
|
RE: Idemo u pozorište - NS 3.12.2012 16:48:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Zimski Zmajdani klik
|
|
|
|
RE: Idemo u pozorište - NS 13.3.2013 10:38:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Ima li smisla da malog vodim u decije pozoriste? Nije da bas ima koncetraciju zlatne ribice ali nema ni sanse da bude pazljiv duze od 20 minuta .. Koliko traju predstave za najmladje?
|
|
|
|
RE: Idemo u pozorište - NS 13.3.2013 10:40:49
|
|
|
|
Olga75
|
BB , moja je prvi put sa neke 2,5 isla u pozoriste i odgledala predstavu ali nije imala pojma sta je gledala vec koliko sutra a te predstave su od 45 minuta pa do sat i petnaest
|
|
RE: Idemo u pozorište - NS 13.3.2013 10:47:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Znaci da se ne trudim. Medu Charlija prati pazljivo, cak i Pepu Prase, ali ostalo ga ic ne interesuje .. A zao mi je, sad idu neki pozorisni dani ili tako nesto, taman i iz kuce da izadjemo i da vidi nesto lepo ..
|
|
|
|
RE: Idemo u pozorište - NS 13.3.2013 10:49:36
|
|
|
|
Olga75
|
pa probaj ali znas , kad se pogase svetla pa krene muzika pa se odjednom svetlo upali probaj al sednite negde blizu izlaza
|
|
RE: Idemo u pozorište - NS 13.3.2013 10:52:21
|
|
|
|
lanajelena
|
BB i ja imam isti problem,vodila bi ih ali ne znam kako ce Dusan da reaguje(obicno napravi scenu kad je nesto novo za njega)
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKEPesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?