vbojana -> RE: Higijena dečakove piše... (1.6.2018 21:01:21)
|
Treba mi pomoc! Sin mi ima god.i 3meseca, navlacimo polako kozicu jos od nekog 6-7 meseca, po savetu pedijatra, posle kupanja. I sve je bilo u redu, dr bi svaki put rekla da se sve savrseno. Par puta u zurbi se desilo da zaboravimo, ali i dalje je sve bilo ok, dok mm nije primetio da mu se sa jedne strane kozica zalepila, kao da je sraslo sa glavicem, i napravio "dramu". Citala sam da je to normalno, da ne treba nista na silu, navlacili smo i dalje, ali samo koliko je moglo. Danas ga on kupao i navuce mu to, pretpostavljam malo jace, jer se kdvojilo. Kad sam dosla sa posla, on mi se pohvali da je sad sve u redu. Za nekih sat vremena, dete se zacene od placa iz cista mira, zabolelo ga dok je piskio. Namazemo tu malo kremu, uvece ga kupali, i uzeli gentamicin u apoteci, da namazem, glavic skroz modar, krvav..on ne dozvoljava da se dotakne, da bih namazala. Poludela sam, sutra idemo kod dr, ali me zanima da li ce biti potrebe za nekom intervecijom, i da li je napravljen jos veci problem?! Hvala
|
|
|
|