sonyasha -> RE: Higijena dečakove piše... (28.1.2018 11:25:37)
|
Kako smo sve različite, totalno fenomenalno[sm=smiley36.gif] Mi smo sa Vojinom povlačili kožicu posle možda mesec dana, ali stvarno svaki put po malo, od 4 godine on sam to radi kada se kupa da zna do koje granice ga bolucka i tek sa punih 5 je sam skroz prevukao. Uvek peremo unutra pišu, žene moje, nepitajte kakvih sve naslaga može da bude ispod kožice... Sa Milutinom smo isto tako krenuli, ali se on stalno gica, valjda mu smeta i bolucka ga pa se opire [sm=smiley36.gif] a što se tiče "dizanja" toga kod nas ima bukvalno od porodilišta, smešno je u startu, ma smešno je i sada [sm=smiley36.gif] Istina je da su to moji mali dečaci, mi nemamo tajni, moje je i mm da ih upoznamo i usmerimo na ovom svetu i ne postoji tabu tema, ni pišoni nije na tom spisku [sm=smiley36.gif] Ja obojicu kupam od starta, i Vojinu asistiram sada sa 6 godina, on se kupa a ja mu pravim društvo, dodam peškir i slično, zar bi trebali.dete mene da se stidi ??? Pa mi se obožavamo, on je izašao iz mog stomaka, doćiće vreme kada budu krenuli hormoni i tada će se sam odaljiti u tom smislu, ali sve opušteno i na prirodno što se kaže! Ljišto, razmišljaj o tome ovako, nikada nebi imala bolju i realniju šansu da saznaš sve o dubini muške psihologije, njihovim radostima i problemima nego kada imaš dečaka, sve znamo o devojčicama - bile, iskusile [sm=smiley2.gif]
|
|
|
|