smeško -> RE: Higijena dečakove piše... (22.8.2013 17:24:07)
|
Nama je pedijatar rekao da Nikoli nista ne diramo dok ne napuni godinu dana i mi smo je slusali. Sa godinu dana smo poceli da povlacimo, ali nije nam objasnila kako i nismo to radili kako treba. Sa dve godine, na sistematskom, konstatovala je fimozu. Da ne duzim, konacno sam pitala moju mamu kako to treba da izgleda i ona je to preuzela na sebe sledecih dvadesetak dana. Na sledecoj kontroli dr je rekla da ce to biti ok i da nastavimo tako. Nikoli je tada izvirila pisa, ali samo vrh i dugo je tako stajalo. Od povlacenja svake druge veceri, presli smo na svakodnevno. Da skratim jos malo, preksinoc mu je, pravo niotkuda, izasao ceo glavic. Mm i ja smo se malo uplasili, Nikola se nije mnogo bunio. Medjutim, juce se celog dana zalio da ga boli pisa i kad smo je prali uvece, videli smo da mu se kozica jako crveni. Jutros sam zvala dr da pitam sta mogu da mazem dok se koza ne oporavi, a da se ne zalepi, ali dr je na odmoru. Procitala sam da pominjete kamilicu u vasim postovima. Da li mogu jos nesto da mu mazem, bojim se da se ne inficira? I da li to moze da se maze samo spolja ili i na delu kozice koji je crven, posto je to njemu unutra, onaj deo na pri kraju pecurkice, pa se do njega dodje kad se povuce kozica da operemo pisu? Spetljah se, valjda ste shvatile moje pitanje[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|