Mama.Veki -> RE: Higijena dečakove piše... (5.9.2012 20:56:46)
|
Mi smo bas imali problema sa ovim. Od prvog dana su nas savetovali da mu povlacimo kozicu prilikom kupanja, sto smo i radili, ali se mnogo slabo otvaralo, ali i dalje smo redovno svako vece povlacili dokle je islo i prali. E onda , negde kad je imao 8 meseci otprilike, primetila sam nesto belo na vrhu, kao gnojne bubuljice. Odemo kod pedijatra, ona nas pita : pa jel se samo ovoliko otvara, sigurno vi niste dobro to radili. Morate kod urologa, jer ce se stvar pogorsati, to belo ce mu samo rasti i na kraju ce mu oteznjavati i mokrenje [sm=zmeden.gif] I tako mi odemo odmah posle toga, zena mu uhvati tu kozicu i naglo povuce, bilo je krvi i gnoja i plakanja. Jadnicak, taj dan kad god je piskio plakao je. [sm=smiley13.gif]. Ispirali smo kamilicom i mazali nekom kremom (Belogent), i to je i bilo najstrasnije, nismo dobro radili jer smo se plasili, pa se posle nekoliko dana ponovo zagnojilo jer se kozica brzo zalepila i ponovo kod urologa. Ovog puta nije bilo strasno, samo je opet ocisceno i od tada nismo imali problema. Pri svakom kupanju, mm povlaci skroz i peremo. Inace, njemu je skroz otvoreno kao sto treba. Podeljena su misljenja oko ovog, i ja jos uvek ne znam sta je najpametnije. Nekome se sama kozica povuce, nekome treba intervencija, bas nema pravila.
|
|
|
|