Anoniman -> RE: Higijena dečakove piše... (9.8.2012 8:41:29)
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Izabereš da radiš po jednom pricipu i toga se držiš. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley20.gif[/image] Nikako da napišem ovde zaključak koji sam izvukla. Dakle, Luki je prevučena kožica kod dr sa 2,5 god. Kažu - neće se sećati, aha, važi, narednih 1,5 god je plakao kada god bih htela da mu prevučem, iako ga nije bolelo, već se sećao bola koji je prošao. Onda se rodio Marko, i Lukina piša je opet bila malo zapostavljena neko vreme. Kada smo počeli ponovo da prevlačimo, opet se bunio, posle par dana je prešlo. I dalje se psihički priprema kada treba da prevučem, i nakon toga fascinirano kaže "Nije me bolelo!", dakle - trauma. Opet par dana neprevlačenja, i kada sam prevukla, vidim kožica se otkačila na jednom mestu - dakle, sama od sebe (delimično se zalepilo nazad nakon čupanja). U skladu sa svime što sam prošla sa Lukom, kažem da nema teorije da se Marku čupa sem ako ne bude stvaralo neke medicinske probleme tipa otežano mokrenje. Inače, čupanje kožice jer je samo zalepljeno... Nema šanse. Odlepiće se samo. Odlepiće se kad počne da masturbira, kada krene u odnose... šta ja znam kada... i baš me briga. Obojici perem svaki drugi-treći dan, povučem maximalno koliko može.
|
|
|
|