pocahontas -> RE: Beba bljucka posle podoja (13.12.2012 12:26:50)
|
ona je pre dva dana napunila 3 meseca i delovala je sito i zadovoljno, a to sam zakljucila jer je pocela da spava celu noc, kad je budna se smeje i igra, nikakvih naznaka da joj bilo sta fali nije davala, osim sto ne kaki svaki dan, ali kad kaki byde zlatne boje pa su mi rekli da je to sve ok. uglavnom, prosle nedelje je od utorka do petka bas pubo plakala,ali je i dalje nocu super spavala, bljuckala vrlo malo posle jela pa sam bila prilucno sigurna da nije gladna. u ponedeljak se smirila i juce je sve bilo kao i inace. ja sam pozvala patronaznu koja nam je dolazila da dodje, da bebu izmerimo i vidimo da li lepo jede, za svaki slucaj. elem, ona je sinoc bila i ispostavilo se da je beba, po njenoj vagici, u poslednjih mesec i po dobila samo 700gr, a sinoc je u tom jednom obroku posisala samo 90. rekla mi je da nije nista strasno, da treba samo malo da povecam kolicinu mleka, ali ja sam se strasno rastuzila sto sve to nisam primetila.. izvinjavam se ako pisem u pogresnoj temi, zbog tog bljuckanja koje sam tumacila kao znak da je dovoljno jela sam ovde pisala.
|
|
|
|