Zemunka85 -> RE: Beba bljucka posle podoja (5.11.2012 11:32:06)
|
Moje dete je `drugo dete` pre i posle podoja. Pre podoja je mnoogo vesela, smeje se, cici, mase rucicama, nozicama...a posle podoja kao da Djavo udje u nju. To su stenjanja, napinjanja, grcenja, bolne face, face gadjenja...ne znam. Da l se prejeda, sta li je? Noci su uvek takve. Ne budi se, ali stenje, grci se, napinje...uzas. Bljucka doooosta, ali lepo i napreduje. Podriguje bolje nego pre tj cesce, ali nekada i sat posle hranjenja. Sve u svemu, noci su mi pakao...zao mi je. Da li su to slabiji grcevi? Zeludac? Obozava da siki, obozava. Ja samo dojim. Pre je posle svakog obroka bljuckama i po 10ak puta bukvalno bare. Ali tada je najbolje napredovala :-) . Kontam ja da ce sve da prodjei jeeeeeeeedva cekam. Jer ja nocu napravim kurslus. Ona krene da stenje, grci ce i sl...ja naravno ne mogu da slusam, pa je dignem da buljucne tj podrigne, pa ako ne, akinem pelene da joj olaksam da se isprdi ili iskaki, pa...i probudim nesretno dete koje se samo ne bi probudil. Inace ne znam kako malci uspevaju da vam isprazne obe sike, moja em visi samo na jednoj, em kad zavrsi idu jos mlazevi, em je uvek prejedena. Em mi grudi male.
|
|
|
|