Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Cipele za prohodavanje DA ili NE? 5.9.2016 18:18:39
|
|
|
|
branki*
|
Nase prve su bile neke Markos,a sa sinom todor.ok i jedne i druge,s tim sto su todor ostale kao nove,a Markos isto kao nove,ali je otisao rajsfeslus.
< Poruku je uredio branki RR -- 5.9.2016 18:19:02 >
|
|
RE: Cipele za prohodavanje DA ili NE? 2.10.2016 22:23:15
|
|
|
|
Animsaj9
|
Posto D vec odavno hoda uz nasu pomoc, ne moze sam, od njegovog dekana dobio je prve cipelice, Ciciban, ja sam se zaprepastila cenom, izmerili mu nogicu i obuli mu koje su nam. se svidele, a on u cudu ne zna sta ga je snaslo i sta mu je to na nogama, jedva je krenuo da hoda, samo se gledao u noge.
|
|
|
|
RE: Cipele za prohodavanje DA ili NE? 23.2.2017 11:20:24
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mi dqanas planiramo da odemo do grada da kupimo prve cipeline. Ide lepo vreme, izasli smo iz skafandera i bosonogi da kupujem neke gluposti nehodajuce il slicno bzvz onda bolje lepo odmah cipelice, taman do maja pa onda u sandale.
|
|
|
|
RE: Cipele za prohodavanje DA ili NE? 23.2.2017 12:05:16
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mi koristimo nehodajuce kad smo negde, i tako cu sto duze. Po kuci deblje čarape.
|
|
RE: Cipele za prohodavanje DA ili NE? 23.2.2017 12:12:25
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ivana to je i najzdravije. Ja sam uvek za opciju deblje carapice.
|
|
RE: Cipele za prohodavanje DA ili NE? 23.2.2017 12:20:26
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, ja sam i sinu bas kasno kupila hodajuce cipelice. I kad sam kupila, nosio je kad izlazimo iz kuce. U kuci deblje čarape. Tako cu i sa bebom.
|
|
RE: Cipele za prohodavanje DA ili NE? 23.2.2017 12:24:15
|
|
|
|
mati
|
Mi smo obojici uzimali cipelice za prohodavanje. To za napolje i za setnju, a ovako u carapicama sa onim gumenim da se ne klizaju. Mada je Matija rano krenuo u vrtic i nosio patofnice.
|
|
RE: Cipele za prohodavanje DA ili NE? 23.2.2017 19:44:35
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Meni je bzvz nositi cipelice po stanu, naravno treba da budu bosi sto vise, mislim carapice, ali kad smo napolju da, bebama je zanimljivo da gaze i po travi i betonu a za to mi je malo samo carape ili one nehodajuce.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 23.2.2017 19:45:10 >
|
|
|
|
RE: Cipele za prohodavanje DA ili NE? 2.3.2017 10:27:31
|
|
|
|
Dragce86
|
Savet ortopeda je da se nista ne radi do neke 2-3 godine ( zaivis od slucaja do slucaja ), cak ni vezbice za stopala, ama bas nista, vec da se dete pusta da sto vise hoda bez obuce ( naravno po kuci ) da se sama stopala formiraju kako treba
|
|
|
|
RE: Cipele za prohodavanje DA ili NE? 22.10.2017 12:36:57
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Moj A je bos.Tj u carapicama a preko patofne (nehodajuce). Prohodao je u Nike patikama,potom smo uzeli adidas. Ujedno i Pavle cipelice (jer su mi se estetski najvise svidjale). Doktori iz sokobanjske su mi rekli da ne uzimam obicu za prohodavanje i nikakava anatomski ulozak,ali. Bebi ipak treba cipela koja ce joj zglob stisnuti pri hodu.
|
|
|
|
RE: Cipele za prohodavanje DA ili NE? 22.10.2017 13:06:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja sam za bosu nogu koliko god moze. Ni sinu ni bebi sada ne gledam da li imaju uložak, da li su cvrste.... Kupim sta mi se svidi
|
|
RE: Cipele za prohodavanje DA ili NE? 22.10.2017 13:10:42
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
I ja sam za to da sto vise idu bosi. Mi smo uzeli nehodajuce cizme
|
|
|
|
RE: Cipele za prohodavanje DA ili NE? 22.10.2017 13:13:31
|
|
|
|
mekanica
|
Dva para čarapica, zato što ih izuva pa bar jedna da ostane 😁 ona puzi, kreće se uz nameštaj ali cipelice ćemo tek kad se lepo pusti 😉
|
|
|
|
RE: Cipele za prohodavanje DA ili NE? 22.10.2017 13:15:46
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Mi cipele obuvamo samo za napolje. Probali smo patofne Disney i grdo se pokajali. Bebe bas krive noge u njima. Pa mame obratite paznju na onaj deo pozadi.Ojacane su samo po sredini.
|
|
|
|
RE: Cipele za prohodavanje DA ili NE? 22.10.2017 14:22:06
|
|
|
|
madre
|
Nismo koristili cipelice... Dok je bilo toplo bio je skroz bos,a posle sam mu obuvala obicne carapice sa gumenim tackicama, da se ne kliza po parketu...
|
|
RE: Cipele za prohodavanje DA ili NE? 22.10.2017 14:23:46
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Kod nas se beba bas kliza sa tim carapicama. :) Doduse mislim da veze ima kada se tackice potrose i izlizu.
|
|
|
|
RE: Cipele za prohodavanje DA ili NE? 22.10.2017 14:42:57
|
|
|
|
Maslacak15
|
Bosi bosi i samo bosi iako sam morala da slusam kukanje rodbine iz beograda zasto su Mi deca gola da ce se prehladiti. Bili smo U potkrovlju, laminat topao. Sto se mene tice bolje ladne noge nego razbijena glava.a ni jedne carape Pa ni sa gumenim tackicama nisu ok za Bebu od 8 meseci koja pokusava da hoda. Probala i videla da ne Idee...Tek kad su bili stabilnibsa deset_ meseci pustala Sam ih napolju u pravim cipelama. U novom stanu imamo i podno grejanje Pa nema dileme nastavljamo bosonogi tretman i za Nr 3
< Poruku je uredio Maslacak15 -- 22.10.2017 14:43:36 >
|
|
|
|
RE: Cipele za prohodavanje DA ili NE? 22.10.2017 15:53:56
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mi smo u stanu bili bosi tj.u carapicama sa gumenim tackicama odozdo i super su se pokazale. A za izlazak smo hodajuce cipelice.
|
|
|
|
RE: Cipele za prohodavanje DA ili NE? 22.10.2017 16:22:05
|
|
|
|
degu
|
Joj najbolje je da su bosi, al nama je hladan laminat, bude mi kao zabac Bogi. T je bila bosa, leto je bilo, s njim se borim s csrapama, sve skida, nijedne ne pasu kako treba, al spretan je, docekuje se na ruke
|
|
RE: Cipele za prohodavanje DA ili NE? 22.10.2017 16:31:48
|
|
|
|
Sarav
|
Nemam pojma kako ću sad. Kad je Sofi prohodavala bilo je leto pa je bila bosa. Sad ću da probam čarape sa tačkica, mada i ove obične stalno izuva.
|
|
RE: Cipele za prohodavanje DA ili NE? 22.10.2017 16:32:38
|
|
|
|
Dragica Draga
|
I pedijatri savetuju najvise bosi da idu 😊
|
|
|
|
RE: Cipele za prohodavanje DA ili NE? 22.10.2017 18:01:34
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Leti je izvodljivo ali zimi zaista tesko.
|
|
|
|
RE: Cipele za prohodavanje DA ili NE? 22.10.2017 18:04:08
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: degu Joj najbolje je da su bosi, al nama je hladan laminat, bude mi kao zabac Bogi. T je bila bosa, leto je bilo, s njim se borim s csrapama, sve skida, nijedne ne pasu kako treba, al spretan je, docekuje se na ruke Degu, uzmi one zepice kad je zima.
|
|
RE: Cipele za prohodavanje DA ili NE? 22.10.2017 18:06:53
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Sanjice sta je to tacno? Da li mislis na one kao patofnice nehodajuce?
|
|
|
|
RE: Cipele za prohodavanje DA ili NE? 22.10.2017 21:02:05
|
|
|
|
Maslacak15
|
hm neznam, Carapice mogu ako postoje tepisi. Ja sam imala cist laminat na 80% stanbene povrsine. I moji decaci su bili jako specificni, uzasno su rano stali na noge. I kad su poceli da ustaju gotovo domah su poceli i da hodaju svugde uz namestaj. Sa starijim sam jos i probala par tih varijanti kojih ima na trzistu i zakljucila da je rizik ogroman da polomi glavu ili nesto jos gore. Sa mladjim uopste nisam eksperimentisala. Od tada samo bosi, dok nisu stegli sigurnost. A posle kozne patofne ultralagane sa gumom dole. to je ovako izgledalo: pomalo blesavo gore dzemper dole gole noge 29. novembra priznajem . Da napomenem dete ovde ima 7 meseci i 10 dana. I niko ne moze da me ubedi da mu carapice nebi smetale. Neka ga spputavaju i 5% u performansu, ja nisam htela da rizikujem: https://www.youtube.com/watch?v=bwpXp5WRo9s&feature=youtu.be Ali bilo je i relativno toplo. Temperatura u stanu nikad nije padala ispod 24-25 stepeni. Grejala sam do koske:):)
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?