[Obrisana poruka] (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Deca >> Zdravlje deteta

Poruka

Brisani korisnik -> [Obrisana poruka] (25.6.2012 14:29:30)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Anoniman -> RE: operacija krajnika (25.6.2012 15:38:09)

Gagi , valjda i tu ima milion razlicitih nacina i pravila , kao i za bilo sta drugo sto se tice dece i zdravstva [sm=smiley29.gif] Hvala ti [sm=smiley31.gif]
pojeo je pun tanjir rucka , boli ga dok guta ali nije strasno .. Pasirala sam mu da bude bas tecno ..

Anoniman -> RE: operacija krajnika (26.6.2012 10:45:43)

Sinoc je vecerao sredinu hleba potopljenu u mlako mleko sa kasikom neskvika , jutros griz za dorucak .. Tesko mi ide smisljanje sta za dorucak i veceru [sm=zmeden.gif]

Brisani korisnik -> [Obrisana poruka] (26.6.2012 10:55:00)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Anoniman -> RE: operacija krajnika (26.6.2012 12:07:44)

Sta bese pura ? Kacamak ?
Mislila sam da ne moze kacamak jer on grebe ..
Za veceru cu mu napraviti retki pire krompir i kuvanu sargarepu , keks i mleko ce dobiti za sledeci dorucak . puding ne voli nikako .. Rucak mi nije problem .
Hvala Gagi [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: operacija krajnika (29.6.2012 10:31:21)

Od juce jede sredinu hleba , jutros je jeo jogurt palacinke , lakse je mnogo [sm=bravo.gif]
On se super oseca , problem je sto ne sme da bude puno aktivan ali i to ce proci , sledeci utorak kontrola kod onih ludaka na vma

LolaNS -> RE: operacija krajnika (1.7.2012 22:21:42)

Mame molim za savet! Moj sin (4 god.) je operisao krajnike u cetvrtak. Sva tri krajnika su odstranjena i stavljena mu je cevcica u levo uho. Danas je evo treci dan a on ima temperaturu 37,2. Pije antibiotik. Ne boli ga jako, ali jede slabo i slabo pije tecnost :( Problem je sto dok pije, tecnost mu ulazi i u nos. Zbog toga izbegava. Prica jako cudno, piskavo nekako, ne znam kako bih vam to objasnila.
Da li je normalno to sto ima malo temperaturicu i sto mu tecnost ulazi kroz nos? [sm=zmeden.gif] Kontrola nam je zakazana tek za 10.jul a ja sam u strahu [sm=smiley19.gif]
Hvala unapred!

boba 11 -> RE: operacija krajnika (1.7.2012 22:22:57)

Ja bih ti savetovala da hitno odes do dr
Koliko se secam tesko je da odmah prica normalno moj sin je cini mi se i nedelju dana pricao bezveze kao mali bebac a jeo je samo plazmu i mleko

Anoniman -> RE: operacija krajnika (1.7.2012 22:23:46)

temperatura , kao i povracanje nakon operacije je normalna . bar su nama tako rekli , a to za cevcicu i nos ne znam stvarno !
A da pozoves hitnu i pitas ?

LolaNS -> RE: operacija krajnika (1.7.2012 22:27:54)

Iz iskustva znam da ce mi reci da to nije nista i da ne panicim. Mislim da je mozda to sto previse brzo pije, ne znam... Cudno mi je i sto tako govori. Valjda ce ga to proci.

boba 11 -> RE: operacija krajnika (1.7.2012 22:29:23)

Proveri da ne bude komplikacija i da ti je mirna savest[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: operacija krajnika (1.7.2012 22:30:08)

A kakva cevcica , nisam najbolje razumela ? Mozda je zbog toga ?
Moj sin je imao T ne preko 37/5 nekoliko dana , a cini mi se treci dan ( iako nije jeo nista tih dana ) je povratio pa su nam rekli da je to sasvim ocekivano i normalno .. Ali on nema nikakve cevcice ..

LolaNS -> RE: operacija krajnika (1.7.2012 22:31:22)

Moracu. Brinem a mozda nema potrebe. Uhhh...

boba 11 -> RE: operacija krajnika (1.7.2012 22:35:56)

Cevcica sluzi kod dece koja imaju problema sa sluhom,da se cedi sluz koja se stvori od raznih upala, pretpostavljam da je zato operisao krajnike .Moj sin je imao cevcicu i pomoglo je sad cuje super ali bi trebalo da ga vodim na kontrolu proslo je godina od zadnje kontrole a sad krece u skolu pa da ne bi imao problema posle[sm=zmeden.gif]

LolaNS -> RE: operacija krajnika (1.7.2012 22:36:49)

Zvala , pitala... Kazu sve je to normalno, vazno je da nema visoku temperaturu i da nema krvarenja.
Jesu li i vasa deca tako cudno govorila posle operacije?

Anoniman -> RE: operacija krajnika (1.7.2012 22:40:02)

Moj i nije cudno pricao , bio je nesto tisi nego inace , mozda je bas do te cevcice ?

boba 11 -> RE: operacija krajnika (1.7.2012 22:40:28)

jeste mozda iz straha jer koliko sam ga ja ispitivala nije rekao da ga boli ali ipak je tu radjena operacija pa mora imati neke posledice

boba 11 -> RE: operacija krajnika (1.7.2012 22:41:40)

Cevcica se nalazi u uhu pa mislim da nema veze sa glasom[sm=zmeden.gif]

LolaNS -> RE: operacija krajnika (1.7.2012 22:42:33)

IZVORNA PORUKA: ribizla

A kakva cevcica , nisam najbolje razumela ? Mozda je zbog toga ?
Moj sin je imao T ne preko 37/5 nekoliko dana , a cini mi se treci dan ( iako nije jeo nista tih dana ) je povratio pa su nam rekli da je to sasvim ocekivano i normalno .. Ali on nema nikakve cevcice ..

Ma ta cevcica me najmanje brine. To je stavljeno jer je imao gustog sekreta u srednjem uhu i to je uticalo na sluh.

Anoniman -> RE: operacija krajnika (1.7.2012 22:43:55)

IZVORNA PORUKA: boba 11

Cevcica se nalazi u uhu pa mislim da nema veze sa glasom[sm=zmeden.gif]

Valjda je sve to povezano [sm=zmeden.gif]
ne znam , kazem on nije imao neke promene

LolaNS -> RE: operacija krajnika (1.7.2012 22:48:43)

Sad jos negde procitah da je promena u glasu moguca. Nadam se da ce i to proci za koji dan. Sad jos samo ovo sto mu voda ulazi u nos [sm=zmeden.gif]

Anoniman -> RE: operacija krajnika (1.7.2012 22:51:39)

Jesi pitala za to

LolaNS -> RE: operacija krajnika (1.7.2012 22:56:13)

Jesam. Ali su me "otkacili". Kao to je zato sto pije brzo a do sada je tu bila prepreka(treci krajnik) a sad je nema. Pa treba da se navikne na novi nacin ispijanja. [sm=smiley24.gif]

Anoniman -> RE: operacija krajnika (1.7.2012 22:57:58)

Hmm , pa mozda je stvarno tako ? Ne verujem da bi ti dali pogresnu informaciju . Nemoj da brines puno i nek on pije cesto po malo , vazno je da uzima tecnost , pogotovo po ovom vremenu

LolaNS -> RE: operacija krajnika (1.7.2012 22:59:53)

I ja se nadam da nije nista . Cekam jos dan, dva pa ako se nista ne menja vodim ga kod dr-a.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>