Maya21 -> RE: operacija krajnika (29.3.2012 9:04:39)
|
Maki je operisao sva tri krajnika, jos su mu i prosecali bubne opne i stavljali cevcice. Bolelo ga je mozda dva, tri dana. Treci dan mi je trazio kobasice, koje obozava :D Ne znam kakva je procedura kod vas ( valjda je priblizno ista ) dolazi se vece pred operaciju sa nalazima, kardiologa, interniste, kks, vreme krvarenja, i jos nesto iz laba, sad se ne secam sta. Ujutru rano rade pripremu i po rasporedu cekate. Sama operacija traje oko pola sata, mozda malo vise, ali Makiju su radili i usi pa ne znam koliko to vremena oduzima. Nezgodno je budjenje iz anestezije, sva deca su reagovala isto, bacakala se i plakala, ali to valjda zato sto boli. Dobicete celu bocicu da li paracetamola koji se daje na tri sata. Sledece jutro posle vizite idete kuci. Nemoj da se uplasis od belih naslaga u ustima, to je normalno :) To je ono sto sam mogla da se setim, ako imas jos neka pitanja pitaj. A ja ako se budem setila jos necega pisem [sm=smiley1.gif] Nije nista strasno, brzo prodje, a videces da ce ti posle biti neobicno koliko je zdrav. Meni je Maki posle operacije krajnika ( 3g ) bi svega dva tri puta ozbiljnije bolestan, npr da je pio antibiotike, do sad a ovog meseca je napunio 7g [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|