Zemunka85 -> RE: Operacija krajnika (19.2.2016 12:09:14)
|
MK svaka cast za decaka [sm=bravo.gif] volim kada cujem da je nesto uspesno zavrseno, kad je vec moralo da se desi. Mene malo u svemu koci to sto moja L nema nikakvih drugih problema SEM ovog koji (apee) koji je izgleda ispred svih istalih. Meni svi vicu - preporodice se, apetit, ona ... ljudi ona jede kao zmaj, sve jede, ne prica kroz nos, preko dana cak i ne dise na usta uopste, za svoju dob je ekstra i visoka i lepo teska, bistro izgovara skoro sva slova .. ma nista nista .. ali sekund kada utone u san pa dok ne dodje vreme za budjenje, uzas! U pocetku se gusi, kao da izranja, a onda kada utone u najdublji san otvori usta pa dahce ko ker, ali toooliko glasno, da meni vise nema spavanja. I onda je onako isfrustrirana je ili nosim, ali stavim u sedeci, ili zabacim glavu, pa sklonim jastu, pa vratimn, okreci, preverci .. niiiista ali nista ne vredi. Sad sam se vratila sa IMD, nista nisam zakazala jer sam htela da vidim sa DR o toj ideji da se oni umanje, jer mi je i sam on to predlozio i rekao da cemo se dogoovriiti. Ali danas nije tj nisam ga videla i sestra mi kaze da najbolje da dodjem u ponedeljak to je ionako prvi sledeci radni dan, pa da vidim sa njim. Zakazuje se za 21.3. zgranula sam se. Znam da se kod njega ceka mesecim .... Eto, bice to dobro, samo da prodise [sm=bravo.gif]
|
|
|
|