lanajelena -> RE: Operacija krajnika (13.6.2014 10:48:21)
|
11.06 Primljeni,obisli smo anesteziologa,psihologa,pregled orl i otvorili su nam istoriju,nakon toga odlazak kuci do ponoci moze sve da jede i pije od ponoci nista 12.06 dolazak u 06:30,operacija je bila tek u 11h mozda i kasnije,sisli smo zajedno u predsalu tu je dobio injekciju u guzu,zatim su mu stavili braunilu i dodali neki sedativ od koga se devojcica pored smejala ali D nije bas,onda su nas odvojili znaci u 12:20,rekli su mi da imam 30-45min da prosetam(najduzi sat u mom zivotu),trknula sam da mu kupim neku igrackicu kad se probudi,doveli su ga u 13:15svesnog,malo je plakao,uzeo igrackicu i zaspao,budio se vise puta zagrlimo se i opet zaspi,4 sata ne sme nista da pije vec posle tri je bio jako zedan u 17h je dobio caj koji je jedva probao(ne voli)onda mu je mm doneo ice tea i puding od vanile(to sme) popio je malo sokica ali mu je bilo muka pa je malo povratio ali od tada mu je bilo bolje ,oko 4h ujutru se probudio gladan pa je pojeo puding,sad je skroz smoren i ima temp.37,6 ali do 38 je normalno. Ako te jos nesto zanima pitaj
|
|
|
|