zamenica -> RE: AVENT grejač flašice (21.4.2011 0:06:42)
|
Drage forumasice, procitala sam sve postove i i dalje imam neke nedoumice, pa vas molim da mi na neke odgovorite: - da li bilo koji od grejaca koje spominjete moze da zagreje vodu do 70 stepeni, koliko je npr. potrebno da se spremi "Humana" (jer se ista ne rastvara lepo na nizoj temperaturi) i kako je posle toga ohladiti na prihvatljivu temp. za dete? Pitala danas u "Enci Menci" i nisu znali da mi odgovore na ovo pitanje - zar nije mnogo lakse a i brze kasicu jednostavno ubaciti u lonce s toplom vodom (kako se to nekad radilo) ili to sad vise nije prihvatljivo? - koliko i da li uopste smatrate da se ostvaruje usteda el. energije s njegovom upotrebom umesto klasicnog grejanja vode na ringli? Sve ovo pitam jer smatram da je grejac prilicno velika investicija, a nisam sigurna da mi je u potpunosti neophodan. Mislim da se iz mojih pitanja vidi da mi nije problem ni ustajanje nocu, ni cekanje da voda provri pa njeno hladjenje, niti to sto bebac poplace koji minut dok se sve to ne sredi, koliko mogucnost ustede. Hvala!
|
|
|
|