Daca88 -> RE: AVENT grejač flašice (18.8.2010 22:15:05)
|
IZVORNA PORUKA: Tammynad [sm=smiley13.gif] Nesto sam procitala, bas nisam sasvim sigurna i VAS molim da mi odgovorite da li sme, recimo kad kupim flasu negazirano vode od prodavnice, onda neg.vode sipam u plasticne flasice AVENT pa stavim mikrotalasa (700 W) za 15 sekundi i onda stavim mlec.praha? Da li je to u redu? ili MORAM da ugrejem na vatru? [sm=zmeden.gif] HVALA NA POMOCI.... Hoces da pitas da li se flasirana,negazirana voda iz prodavnice(tipa rosa,akva viva itd...)moraju prokuvavati ili je dosta da ugrejes u mikrotalasnoj? Ja dok sam koristila dohranu vodu sa cesme sam prokuvavala do kljucanja. Zatim sam kupovala rosu,nju nisam grejala do tacke kljucanja,ali sam poprilicno ugrijala. A od kada sam u paketicu dobila karton odmenjske bebi vode samo nju koristim. Odmenjska bebi voda se koristi za pice,za cajeve,za pripremu adaptiranog mleka i nije je potrebno prokuvavati(sem ako ne stoji u frizideru duze od 2 dana),a ja nikada nisam stavljala u frizider jer mi je uz dohranu+vodicu prolazila za jedan dan,i temperatura je bila uvek sobna,za pice,a kada stoji u frizideru ipak treba zagrejati. Sada vise ne koristimo dohranu(sem bas,bas retko),ali za vodu koju beba pije koristimo odmenjsku bebi vodu. Imas je kupiti u radnjama Tempa.Merkatora.Rodica...
|
|
|
|