NadaR
|
IZVORNA PORUKA: bebać Ne znam sa kim da podijelim ''ovo''...treba mi koja pametna, definitivno. U zadnje vrijeme imamo poprilično problema, i finansijskih i ja muku mučim sa traženjem posla, nervoza je u kući prisutna i kod mene i kod m...hajde to sve će proći i izvućemo se, borimo se, jednostavno ova zima nam je krenula loše. Sa tim se iole i borim...NEGO problem sa kojim se ne mogu borit je moja mama. Žena mi pravi toliku nervozu i toliku frustraciju samo jel me nazove. Sjećam se perioda(prošle god) kad su oni imali probleme izmedju sebe(mama i tata) gdje je svaki put kad nazove kukala na njega i žalila se, da mu ja kažem koju i stanem na njemu stranu APSURD..i svaki put nazove i kuka i jadikuje, da ja posle tog razgovora osjećam se kao prebijena, i na kraju je i m pop**dio i rekao ''da unosi nemir u našu kuću'' što je i upravu. Sad je taj period iza njih(smirili se) sad kad nazove kuka kako joj je došao račun za telefon veliki, prošli put kad je zvala kaže bratu došla kazna radar ga uhvatio-prekoračenje. Pre 7 dana bili kod njih kuka kako nisu naplatili neki posao što su radili, pri tome brat kaže da jesu Sad zove, pita šta radimo, rekoh ja spavam, nožćas nisam jer sergej imao T ona poče kukat kako je račun za internet prekoračen Ne znam šta da radim sa njom, toliko me unervozi, samo nešto ružno pokreće da priča pritom nema trunke osjećanja za mene, i još zna da smo u frci, m nema posla, ja toliko umorna od traženja istog, računi dolaze, nemamo pomoći nikakve niodakle. I pri tome i ne tražim od nje(iako znam da u šteku ima koju hiljadarku) , znam kakva je, ne tražim ništa...samo me pusti da prebrodimo ovaj period a ona po svom. Taj njen phone call bude kap koja prelije čašu, i ja sam posle uništena, ne umem da se otrgnem i da to podnesem. Oduvijek nije imala sluha na moje muke, ali ovo je previše. Imateli šta pametno mi za reći, ovo mi stvara veći problem nego cjelokupna situacija koju gore opisah unutar svoje kuće IZVORNA PORUKA: limunada Recicu ti sto vec pretpostavljam i sama znas,lepo joj kazi da prestane da ti kuka da imas dosta svojih muka a ako to nevredi ostro joj reci,nema ljutnje.Ili iskljuci tel.pa lepo kazi da nemate da platite,malo i ti njoj kukaj,budi joj dosadna mozda ce prestati tako. Eto ti moj savet valjda ce nesto znaciti.Razumem te jer i ja se znam tako opteretiti al zbog drugih osoba.Meni je svekrva tako stalno kukala a puna para,sve dok se nismo posvadjale,al iz drugih razloga. Mene mama zna da iznervira pa se zakacimo al to je retko,al i kad se desi sad i njoj kazem,vise nikom necutim!