vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Osecam se uzasno,pretesko mi je pala jedna istina danas.Imam sestru koja je puno mladja od mene,odrasla je uz mene,nema gde je nisam vucala i vodila,dok je bila mala stalno sam je cuvala(Nekad svojom voljom,nekad ne).Mama ju je dosta kasno rodila i uvek mi se cinilo da nju posebno "stiti" u svakom smislu.To mi je dosta tesko padalo,jer se secam kako je prema meni i starijoj sestri bila potpuno drugacija.Nema gde nisam ledja podmetnula za tu svoju sestru(ponavljam nekad svojevoljno nekad ne).Sad imam bebu,mislila sam da ga mama cuva dok mm i ja radimo,pogotovo sto nam se smene preklapaju,pa bude sa mamom samo 2-3 sata.Medjutim,moja je mama rekla da nema bas zivaca,ima bastu,zimnicu........naravno ja bih joj pomogla u svemu tome.Ja sad moram malog upisati u vrtic,mnogo mi ga zao,ne bih da ide. Inace jako je dobra beba,niti ga mora uljuljkavati,nosati,samo ga spustis u krevetac.Meni je pretesko i ne mogu da prihavtim da sam to zasluzila od nje.Mislim ja shvatam da je imala tezak zivot,da se potrosila,ali opet........Nemam kome reci,pisem pod opcijom anoniman jer me sramota........ne mogu ni sama da prihvatim tu cinjenicu,danas me to bas dotuklo.......Uf,mnogo mi je tesko . Sto se vrtica tice,moje misljenje je uvek bilo da su jaslice nuzno zlo i da upisuju samo oni koji moraju i koji bas bas nemaju gde sa decom.Mislila sam da ga upisem tek sa 2,5-3 god.,medjutim ipak ce morati krenuti u septembru Kontam te 100 %. Imam mladju sestru 10 godina kojoj sam menjala pelene, muckala AD mleko, hranila je. Cak je mama bila 2 meseca u bolnici zbog zutice... Uvek sam je cuvala i pomagala joj jos danas. A beba mi ima 9 meseci i jos je niko od moje familije nije video. Nisam htela da navaljujem, al naravno da bi mi dobro dosla pomoc.
|