Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Začini u ishrani male dece 9.6.2017 10:18:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Sanjice, mi samo kalijumovu so i koristimo. Nesto malo pre prvog rodjendana sam pocela da joj ubacujem. Secer je probala kroz kolace (tortu).
|
|
RE: Začini u ishrani male dece 9.6.2017 11:33:43
|
|
|
|
emicaa
|
ja sam Davidu pocela dodavati celer u kuvanja,juce sammu stavila mrvicu soli u rizu jer je bio na dijeti.
|
|
RE: Začini u ishrani male dece 9.6.2017 13:22:45
|
|
|
|
dddaca
|
I mi secer u minimalnim kolicinama, kroz cokoladno mleko.
|
|
|
|
RE: Začini u ishrani male dece 20.7.2017 15:58:55
|
|
|
|
Dragce86
|
Nama je pedijatar rekla da vec od 5+ sme persun, celer, cimet..So ne pre prvog rodjendana.
|
|
|
|
RE: Začini u ishrani male dece 20.7.2017 16:15:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
V jede sto i mi , tako da smo sve zacine poceli da koristimo. jedino mu secer nigde ne ubacujem naknadno. Svakako ga unosi preko pudinga, vocnog jogurta i sl.
|
|
|
|
RE: Začini u ishrani male dece 20.7.2017 20:15:33
|
|
|
|
veselicaa
|
Za sada ne dodajem ni so ni secer nigde,jer sve fino jede.Persun,luk,cimet to stavljam u kasice.
|
|
|
|
RE: Začini u ishrani male dece 24.1.2018 23:26:58
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Cimet,persun uveliko ubacujem. So ne koristim.
|
|
|
|
RE: Začini u ishrani male dece 8.3.2018 10:48:53
|
|
|
|
Dora89
|
Ulje pre 1. rođ., uglavnom maslinovo, kad možemo. So i sve moguće biljčice, kao i kečap, senf, majonez posle 1. rođ.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?